12

3 0 0
                                    

Am alergat Pana  picioarele au simțit ca ii razna și in sfarsit am găsit o banca intr-un parc din capitala unde m-am întins lăsând mâinile jos , George la rândul lui a obosit și el deși nu avea destul loc in banca , s-a pus pe picioarele mele și imediat am început sa tip
-Au , George ! Ma doare . Țip eu intr-un ton răutăcios  doar din cauza oboselii și a nervilor iar apoi ma ridic din banca
-Scuze , dar nu trebuia sa răspunzi pe un ton aspru .
-Pai dacă vezi ca sunt picioarele mele obosit și ma dor , trebuie sa le mai și rupi tu .Lasa-ma in pace . Ma întorc nervoasa cu spatele la el și plec
-Dar..... Anabela ? Anabela , unde mergi ?
Nu îl ascult și alerg iute cu niște lacrimi in ochi .
Am continuat sa fug iute dar acesta nu s-a oprit și imediat ma prinde de mâna .
-Ce mai vrei de la mine ? Rag eu plângând .
-Stai .De ce pleci ? Ce ți-am făcut .De ce urli ?
-Nimic .Trebuie sa ma duc acasă.
Am plecat liniștita dar acesta ma oprește din urma .
-Dacă vrei sa mergi acasă , nu o sa te las singura niciodată.
Ma uit intr-o parte și las un "George" oftat , stomacul incepu sa o ia razna , iar dinții incepu sa ma doară extrem de tare .Habar n-am ce e cu mine . Încep sa amețesc și slava Domnului ca mai un pic și picam din picioare
-Anabela ? Ești Ok ?
-Da . Nu mai vreau sa mai alergam.Hai sa mergem acasă.
George P.O.V
Comportamentul ei m-a dezamăgit.Nu știu ce se întâmpla cu ea .Era așa de calma .Sigurat e din cauza ca tatăl ei a decedat dar pa început era așa de calma și cu bin simt , ceva o macină sigurat .
                                    ♥️
Happy Valentine's day . La mulți ani tuturor îndrăgostiților de pe lume . La mulți ani noua iubitului meu George și eu .05.09.2019. Am împlinit 6 luni de când suntem împreuna . Mulțumesc ca ești alături de mine , îngeraș uriaș .Te iubesc mult ♥️♥️♥️
16.02.2002-Happy The 1975 Birthday .Yeeeeyyy ❤️❤️❤️

Am condus-o pana la mine acasă

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Am condus-o pana la mine acasă .Nici nu am vorbit deloc decât ca am lăsat  un oftat și un Chip ciudat la ea.Am încercat sa deschid usa de la mine din camera și am pus-o in pat .
-Eu te las aici in pat .Poate îți revii cu nervii aia ai tai .Ce ai , Anabela ?
-N-am nimic .
-Nuuu , Dau capul intr-o parte și ochii peste cap tu niciodată n-ai nimic .Dar nervii de la ce sunt ? N-ai nimic , efectiv n-ai nimic.Cand plângi , n-ai nimic , când ești suparata n-ai nimic.Sigur .Atata sti , sa minți .Stai aici . Sa îți treacă nervii , singura .Ma duc pana la cumpărături .
-Singur ?
-Da .
Am lăsat-o in camera , am închis usa și am plecat .Am alergat atât de tare pana am ajuns la o strada și am început sa vomit .
-Frate , ești bine ? Ma întreabă Louis , un coleg de la mine din clasa .
-Ce ?
-Ești bine ?
Eu clatin din cap .
-Tot ești roșu .
-Asta e .Așa pățesc .
-De fiecare data ?
-Câteodată
-Stai ca am niște șervețele . Zise el și îmi indemna unul umed .Vezi ca e umed .
-Nu e bai . Mulțumesc .
-Dar unde mergi ?
-Ma duc sa fac ceva cumpărături .
-Aici la Market ?
-Da .
-Aham .
-Na bine , fete .Te las .Sa ai grija de tine. Ma duc , ca ma cearta părinți mei dacă stau mult.Ceau
-Mulțumesc .Ceau
Am intrat înăuntrul Marketului unde am cumpărat o sticla de cola la 1 litru , doua pungi de chipsuri , 1 sticla de vin , un kg de mere și niște banane .In spatele meu era o femeie , blonda scurt și ochii căprui care voia sa vorbească cu mine .
-Mi-ai văzut copii  ? Ma întreba femeia plângând si îmi arată o poza cu băiatul , iar rimelul curgând pe fata ei . Când m-am uitat , băiatul ăla care mi l-a arătat ea , semăna perfect cu mine . Aceiași ochi , același par pe care l-am avut înainte , iar celălalt cu ochii albaștri ca A lui fratemiu și blond.
-Nu .
-Semeni cu el .Doamne Dumnezeule .Tu semeni cu el . Ești tu .
-Despre ce vorbești ? Nu înțeleg .
-Te caut de 13 ani . Am crezut ca ești mort Doamne nu îmi vine sa cred . Așa de rău plângea femeia de am rămas masca , ce sa ii mai spun ???
-Ești tu care ai fost bătut cu lanțul și chinuit de animal . Când am auzit-o , trauma din copilărie îmi venise in mintea mea :Bătaia cu lanțul , trasul de par , datul cu capul de pereți .O grămada de lucruri îmi treceau prin cap
-De ce fugi ? Puiul lui mami .Ce ți-am făcut ? Striga ea plângând și imediat cazu pe jos .Am început sa bocesc in plâns și am fugit cât mi-a putut inima pana am ajuns la un cămin destrămat
. Am început sa țip , sa ma târăsc pe jos , sa dau cu pumnii in pereți ș.a.m.d.Am scos sticla din Punga , am deschis-o și am băgat-o pe gât . Deodată îmi suna telefon și am văzut ca ma suna la sfarsit cu 025 , aceam nervi ce-mi vărsam .Nervi pe care ii am cel mai des .
-Da , spune , spune .Spune odată ce e ? Urlu eu la telefon .
My P.O.V
Când l-am auzit cum urla in telefon , m-am speriat așa de tare de am crezut ca surzesc și inima incepu sa îmi bată tare.Norocul ca era sa mai scap telefonul .M-am speriat de reacția lui .Nu credeam ca se va comporta așa cu mine .Sigurat a pățit ceva.
-George , m-auzi ? Alo ? Ești bine ?
-Eu .... nu . Merit sa fiu bolnav . Nu merit sa mai trăiesc . M-am saturat sa trăiesc in iadul chinurilor. N-am dragoste fata de părinți , n-am dreptul sa respir . N-am dreptul sa trăiesc .Am trăit prin multe minciuni .
-George ? Ești bine ? Ce ai ? Ai băut ? Ești Ok ? Unde ești ? Ma îngrijorezi .
-Unde sunt ? In fundul iadului . De ce te interesează unde sunt ?
-George , ma îngrijorezi .Serios .Ce e cu tine ? De o ora nu ești acasă . Mi-e foarte dor de tine .
- Anabela ? Te rog sa nu ma mai cauți .Ai inteles .Nu vreau sa ma vezi așa .Vreau sa mor . Sunt blastamat , sunt blastamat de Dumnezeu . Dumnezeu m-a blastamat . La strigatul lui m-am speriat foarte tare și m-am îngrijorat așa de tare încât niște lacrimi mi se făcu pe ochi .

George P.O. V (aici începe melodia ) De nervii pe care i-am avut am vrut  sa îmi sparg telefonul dar m-am abținut sa fac asta dar de neastâmpărul pe care îl am am dat cu pumnul in geamul din mijloc , șiroaiele de sânge era pe mâna mea pana la cot , strigătele mele erau mari pana când gâtul mi se făcu uscat , și ca sa ma liniștesc am mai luat o gura mare de vin .
L-am căutat peste tot , am strigat după el dar nu mi-a răspuns  , in aceea gara parca era ca un Cernobîl , tot dărăpanat , distrus , acolo era și un Caminas care nu arată destul de rău și am încercat sa intru in el .Cand am intrat înăuntru , am dat in sfarsit de George , un mic zâmbet mi se lasa pe fata . Cu curaj m-am dus la el încet și l-am privit , era toată fata lui roșie , ochii duși in fundul capului și cu sticla aceia de vin in mâna .
-George ? Acesta își ridica privirea lui trista la mine .
-Ce-i ? Își întoarse privirea afara și bau din sticla .
-Am stat jumă de ora sa te găsesc .Ce e cu tine ? De doua ore nu ești acasă .Am crezut ca ai pățit ceva . Dar se vede ca tu nu te simțit bine . Ce ai de te enervezi ? Ți-e rău ? Nu mai bea atâta vin , nebunule . Ca vomiți pana ți-ar sari capacele .
-Lasa-ma singur .Du-te de aici .Te rog ?
-Nu te las singur sa sti . Și potolește-te cu băutura .Te rog eu mult de tot. El continua sa bea din sticla O sa-ți fie rău .O sa mori .
-De ce mai trăiesc ? Făcu el in scârbă o fata .
- George .Cineva sa gândește la tine și rămâne îngrijorat .
-Tu ? Se apleca intr-o parte și se scărpina pe încheietura piciorului .
-Toți avem nevoie de tine .
-Da , și după ma faceți in toate felurile .
-Nu e adevărat , George .Eu nu am făcut așa .Nimeni nu face Asa cu tine.Tu nu vezi câți prieteni ai ? De când ai plecat din casa groazei , viața ta s-a schimbat și e mult mai frumoasa.Stiu ca ți-e greu , știu ca e greu sa ștergi orice amintire cu un burete dar .... nu o sa se șteargă dacă tot te gândești la aceea trauma pe care ai trăit-o .Ești un om puternic , un copil frumos , păcat de tine .Toti te apreciază , te respecta .Am observat ca ai foarte mulți prieteni , ma bucur de tine. Ești un băiat de nota 10 și nu cred ca meriți sa te distrugi :Frumos , sufletist , prietenos , unic. Te felicit ca ai reușit ca ..... ai avut șansa de a scapă de toate chinurile și necazurile din lume , ca ai tot ce-ți trebuie și ....nu știu ce sa mai zic dar nu cred ca merit sa te distrugi pentru cineva care ți-a făcut un calvar.Esti un om cu suflet nobil . Când am zis nobil s-a uitat la mine ca un bipolar .
-Nobil ? Eu ? A început sa Rada dar nu ras pe care îl are el ca de-obicei și pare a fi un ras mai depresiv .
Nobil ?
-N-am vrut sa zic asta .
-Nobil ? Repeta același cuvânt și incepu sa plângă.
-Nu am vrut sa zic asta , prostutule. Când l-am vazut cum plange , mi-a fost așa de mila începeam și eu puțin sa plâng .L-am luat in brațe sperând ca totul va fi bine.Sa știi ca nu ești așa .Ai dreptate .Dar ma bucur ca ești diferit fata de alții .Nu merita sa plângi sau sa-ți pui capăt zilelor .Viata e frumoasa , important e sa iubești .Te rog , nu mai plange.Gata .L-am sărutat pe obraz , și l-am frecat pe umeri .Sper sa-și revină. Dintr-o data , el incepu sa fac ciudat .
-Ce ai ? Nu îmi dăduse niciun răspuns , se întorcea cu spatele mergea intr-un loc și incepu sa dea la rate. In sfarsit , Dumnezeu e cu el . Slava Domnului . Norocul meu a fost ca am avut geanta cu mine și ca in ea am un pachet de șervețel umed și uscat . Am scosccate unul din doua pachetele . Vino încoace .
-Pleacă .Pleaca , te rog .
-Când ți-am spus .Nu m-ai ascultat .So uite așa ai făcut un nărav .
George incepu sa vomite și mai rău ca un urs.
-Pleacă. Vorbea pe un ton mai ciudat și puțin amuzant. După ce și- a făcut treaba , l-am șters cu un șervețel umed pe buzele lui mari și fine.
-Scuipa . Îl îndemn eu și asta făcu : se întoarce intr-o parte și scuipa apoi împăturirea puțin serverului și îl mai Șterg un pic după care îl arun și îl iau pe cel uscat.Sufla-ți nasul . Și-a suflat așa de tare nasul , ma intreb oare când și l-a suflat ultima data . George arunca serverului pe jos , pune mâna pe umărul meu și plecasem acasă . Prostanacule .

Apogeul Dragostei Donde viven las historias. Descúbrelo ahora