21

4 0 0
                                    

Ma duceam cu scaunul pana in camera la George sa vad ce mai face , era clar ca stătea și învata și scria ca orice elev , lăsam un oftat și m-am gândit sa vorbesc și eu ceva :
-Merge treaba ?
-Merge .Cum sa nu ?
-Imediat ai bac-ul . Nu ?
-Da . In 2 zile am cea orală .
-Și cea scrisă ?
-Mai încolo . 22 , 23 și 24.
-Aha .
-Și tu o sa ai bac-ul la anul .Nu-i așa ?
-Da . Oftez eu .
-Învata cât mai ai Timp . Sa ajungi sa ai ceva noroc in viața .
- Observi ca învăț bine , nu ?
-Serios ?
-Nu ți-am spus asta .
-Dar bine nu asta contează . Înveți ca te obliga părinții tai . Măcar sa ai o meserie buna nu sa dai cu sapa in pământ . Tu nu te compari cu nimeni . Vad ca ai cartea in mâna , îți cam place sa citești , Hă ?
-Da , de ce nu? inca de mică am avut pasiunea de a citi .
-Bravo . Ma felicită el . Sti , mi-e teama ca trebuie sa-ți spun ceva .
La auzul vocii sale , am simțit ca fierb ca ciorba .
-Te ascult.
-Sti , dupa ce termin eu cu bac-ul și cu nebunia asta . Vreau sa-ți spun ca cât mi-as dori eu sa merg la facultatea aia , de tine nu o sa uit.
-Drăguț din partea ta . Sa sti ca de tine nu am sa profit .
-Nici n-ai de ce .
-Putem  vorbi astăzi mai mult .
-Despre ce ai vrea sa vorbim ?
-Nu știu . Despre orice .
-Dah . De ce nu ? Bănuiesc ca vrei sa sti despre mine dau de viața de dinainte.
Nu-i dau niciun răspuns
-Nu ma supăr ca ma intrebi așa ceva . E ceva normal sa ma intrebi , doar prin a ma cunoaște mai bine de atât.
-Sigur . Dar nu acum .
-Ok .
-Dacă nu vrei , nu ești obligat sa-mi spui . Știu ca ai unele momente pe care le-ai trezit cu greu , dar bune nu le știu așa de bine . Ești adoptat ?
-Da . 
-Da , nu e o Rușine sa fi adoptat . Totuși trebuie sa le mulțumești ca te-au crescut și ca ți-au oferit totul . Ai trecut și tu prin niște necazuri . Dar cu voia lui Dumnezeu , ai reușit împreuna cu frățiorul tău . 
-Am avut o viața dificila . Stai ca nici nu știu cum sa încep .
-Așa .
- Eu înainte sa fiu adoptat , am avut niște părinți care ... Se scărpina pe cap ajungând pana la barba erau in criza banilor sa zic așa . Pe tata i-o chema Garry iar pe mama Sandra . Tata lucra la o brutărie de aici iar el nu i-au adus acasă , i-a cheltuit pe băutura mai mult .
Când a zis băutura , creierul meu a început sa o ia un pic razna și ochiul stâng se zbatu .
-Când a avut Alex un an , eu 5 , mama era gravida din nou . Pe mine m/a tarat și m-a legat cu lanțul de iesle , m-a lovit cu lanțul pe spate . A venit mama sa ma apere iar când s-a întors tata cu fata spre ea , a trântit-o de pământ și a lovit-o cu piciorul in burta , atunci era gravida mama , și a pierdut al treilea fratior sau o surioara . Nu prea am avut ce manca.Dar de unde mâncare ca eu nu prea știam decât de pita cu untura , și aia o mâncam , și o împărțeam cu fratele meu jumate . Prin Locașul acela de făceau foarte multe măgarii , beție , violenta domestică , furturi , avorturi , i grămada de nebunii . Vai și amar . Am plecat la vârsta de 7 ani ,  zgâriat , șchiop , rănit , era pe atunci seara , in timp ce tata făcea urat la mama și o bătea și tipa și înjură și sti tu ce , am deschis geamul din camera , l-am luat pe Alex in brațe , am reușit sa s-ar geamul și am fugit cât mi-au ținut picioare . Eh , când am fugit eu cu cel mic in brațe și eram cam departe de casa , am dat de un tăiș , dar nu mai știu ce era , părea a fi ca secera . Așa , când am dat cu piciorul de ăla , am picat cu Alex in brațe , și urlam de durere și plângeam , norocul nu m-a văzut nimeni , Alex avea o mică zgârietură iar eu eram tăiat cu inchetura piciorului . Ce am făcut ? Nu mi-am dat interes de rana , m-am uitat mai departe și am văzut ca era un tufiș . Na , acolo era un tufis bun , nu te observa noaptea nimeni . Cine sa te observe ? Și acolo am dormit eu cu Alex . A doua zi dimineața , am dat de un noroc in care acești doi părinți ai mei bogătani și plini de iubire și mult suflet pe eu , ne-au văzut pe noi și s-au hotărât sa ne adopte .  Si uite așa am crescut. Cu medalii de aur de la olimpiade , trofee , diplome . Și Alex are diplome de la școala . Și eu tot de la adcoala și de la campionate . Și uite așa , eu ii mulțumesc ou Dumnezeu ca ma are de grija di ca mi-a oferit tot ce e mai bun pe lume , inclusiv tu .
- Hai ca incepi sa ma faci sa rad . In fine . Îmi poate foarte rău de trauma ta și ca ți ascund ceea ce am urat pe suflet . Adica spre exemplu : ma intrebi ce am și eu îți spun ca nu am nimic ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic . Dar când mi-ai spus , am stat și m-am gândit ca... e bine sa-ți spun adevaru sau ce am eu pe suflet , pentru  ca știu ca ai avut niște drame in vira și ai câștigat lupta cu aceasta trauma . Eu ma bucur de tine și sti... chiar as vrea sa-ți spun tot ce am pe suflet și sti ca te iubesc dar na , o sa ma obișnuiesc și cu asta intr-o buna zi . Sti ? Eu te iubesc foarte mult , dar nu o spun , pentru ca arunci când plâng in fata ta , atunci simt ca te iubesc mai mult și atunci ma vindeci.  E prima mea relație , da . E adevărat , tu sti sa iubești , eu m-ai am de învățat . Îmi pare Rău și pentru Alex ca s-a răcit așa cu tine fără niciun motiv anume , dar totuși sa sti ca te iubește .  Eu sper sa iei bac-ul și sa fi pe drumul cel bun .
-Și eu îmi doresc asta . Și vreau ca și tu sa sa-ți îndeplinești visul .
- Mergem sa învățam ?
- Da .
-haide arunci saaaa mergeeeem !
-Uuuuuraaa
Îmi pare rău ca m-am ascuns de el si ca nu i-am spus ofurile dacă mama nu ma înțelege și vorbește pe dos , tata care a murit a fost la fel și celălat nebun de Ross . Îl iubesc foarte mult pe George și el ar fi singurul care ma va înțelege pana la adânci bătrâneți ❤️

Apogeul Dragostei حيث تعيش القصص. اكتشف الآن