22

3 0 0
                                    

George stătea in pat cu portofelul in mâna și-și aminti ca mai demult , tatăl lui , Andrei afla de la Alex ca George a furat banii din casa . Iar intr-un final afla ca el a fost santajat
Asta s-a întâmplat fix acum 2 ani cu o zi înainte ca George sa se despartă de Jessie .
George P.O.V
Eram intr-o discuție cu un prieten de al meu din liceu pe nume Denis pa care am avut un subiect legat despre meci la care nu am fost aseară iar dintr-o data apăru tata si mama la usa :
-Denis ? Te rog , lasa-ne . Avem o discuție între familie .
-Da . Nu-i nicio problema !
-Îmi cer scuze .
-Da . Stati liniștit . Oricum mai aveam 3 minute și plecam . Și -a lut geaca , dădea mâna cu mine .
-Ma suni , da ? Ma lua in brațe și ma batu ușor pe la spate .
-Da . Salut
-Au revoir
Și acesta pleca .
-George ? De ce ma minți tu pe mine ? George ? Ce mi-ai cerut tu , și eu nu ți-am oferit ?
-Cu ce...
-Cum te-am crescut eu ? Cu ce m-ai mințit ?
-Ca n-am fost azi la școala ?
-Da-o in ma-sa de școala ? Știu ca ai o situație buna . Măcar fi demn și spune-mi adevarul .
-Andrei ? Eu vorbesc cu el .
-Lasa-ma pe mine !
-Doar o secunda . George ? De ce imi lipsesc banii din portofel ?
-Și de când iei tu bani din biroul meu fără sa-mi spui , George ? Ridica tata tonul la mine și îmi arunca un cufăr verde gol in care am luat banii sa-i dau la tatăl lui Jessie ca sa nu ma mai amenințe (am fost șantajat) Hmm ?? De aia ai plecat tu ieri la 6 la fotbal , sau tu erai la blondina? Ai plecat cu blonda ai creată ? Ca sa ce ? Ca sa o intreti ? Vorbește cu mine , George ? De mic te-am învățat ca cel mai urat lucru in lumea asta este : minciuna și duplicitatea . Și te-am învățat sa fi respectuos și sa nu minți . Vorbește cu mine , George .
Tremuram de frica și suspinam greu cu capul in jos gândindu-ma la ceea ce am făcut aseară . Mi-e tare Rușine de ceea ce am făcut dar nu am putut sa-i spun ca am fost șantajat de tatăl Jessicăi care și acei părinți au adopta-o pe ea și ca m-ar fi amenințat cu moartea .
-Țucul lui tata , ce se întâmpla ? George ? Pentru Dumnezeu , ce se întâmpla ?....Ți-am spus , George : Ca sa Reușești in viața asta teebuie sa ai nevoie de niște principii ferme și sa le practici . Tu ce ai făcut ?
Am început sa smiorcăie in lacrimi :
-Am greșit !
-"Am greșit" ai furat bani din casa fără sa-mi spui , de ce ? Ai crezut ca nu îți dam bani ? Ca ascundem ceva de tine ? Ce ai făcut , George ?
-Elize ? (Menajera casei )
-Nu știu !
-Ce nu sti ?
-Nu știu , Eu eram la living și făceam ...
-Foarte bine ca nu sti ! Ești in casa asta de atâția ani .Cat am fost eu plecat la munca , trebuia sa te ocupi de educația lui , dacă e foame dacă vrea ceva și nu sti .
-Câți bani ai luat din sertar ? George ! Striga el tare
-800 de euro !
-Câââât??? Doamne Dumnezeule !!!!! Tata din ceruri ? Bă , băiatule ! Tu sti cat înseamnă banii aia ??? Bă , cu banii aia îți poți lua o casa , ma . Ce ai vrut ma cu banii aia ? Bă , sti cât înseamnă banii aia ???? I-ai vrut tu ? Și nu ți-am dat ? Ți-a cerut cineva ? George ? Am rămas cu capul in jos iar lacrimile incepu sa curgă amar.
-Eeeuuu....aaaaa ....mi-a zis cineva sa-i..dau niște bani
-Care cineva ?
Nu spuneam absolut nimic dacat sa ma iau de cap și sa plâng .
-Doamne Dumnezeule !!! Tata din ceruri ! George ? Tu ești inconștient George ? Ce voiai tu sa faci cu banii aia ???Dacă ăla era un șantajist sau un hot ??? Cine era omul ăla , îl Cunoști ? Te-ai împrietenit cu el de ceva timp și ți-a cerut o suma de bani ??? Ce a vrut ? Sa joace la păcănele ???? Cine era ma , omul ăla ??????? .
Putea tata sa-mi pună o grămada de întrebări dar tot nu puteam sa-i răspund de frica aceea pe care o aveam și cum plângeam de frica sa nu ma bată . Da , tata nu m-a bătut niciodata.
-Ce ai fi vrut tu , sa rămâi ca ultimul sau noi sa rămânem ultimii boschetari pe lumea asta ??? Urletele se auzeau pana in camera lui Alex care lui nici nu-i pasa dor ca un pic de mine .
-George cum e posibil așa ceva .continua tata . Vrei sa fim ultima batjocura pe lumea asta ? Ce ai avut tu cu omul ăla ???? Tu ca băiat de 16 ani , ce tangente ai tu cu bulangiul ăla ??? Ca am văzut ca te întâlneai cu unu cu blugi largi ieri și mergeai nu știu pe unde . Am crezut ca vi cu un prieten de al tău acasă .
-Iar ieri , ne-ai spus ca mergi cu prietenii in oraș , ca unul dintre ei acea o mașina și ca ar fi vorba ca mergeți la mall , sa vedeți un film sau cinema . Am fi crezut ca vi cu prietenii pana acasă cu mașina . De unde ? ca fiul tău a venit la 8 seara acasă , a urcat repede scările , nici nu a spus "Buna seara " , "Ceau mami , Ceau tati , pupaciuni , drăgălășenii . Înainte de a veni el acasă și tu , am văzut ca lipseau bani din sertar , eu am crezut ca tatăl tău a luat și am zis "ok , nu-i nici o problema . A venit tatăl tău acasă , a mers in birou și a văzut ca lipseau acei "800 de euro " pe care i-ai furat sau ți-a cerut cineva .Acum , vorbește-mi sincer , ți-a cerut acel cineva bani ?
Din aceste vorbe , doar am tăcut și am bocit in plâns , a sărit tata la vorba .
-Noh , da-i pace ca nu vorbește ! Nu vezi ca dacă-l intrebi ce a mâncat , n-are limba sa-ți răspundă .Mi-a crăpat inima și obrazul de Rușine ca tu-mi faci chestiile astea . Eu știam de când erai tu mic " ca orice ți se întâmpla sau vrei ceva , orice , sa vi la mami și la tati sa ne spui !! De mic , ți-am spus ca :"cel mai urat lucru in viața este : furtul , minciuna , Gelozia , ura și duplicitatea .Asta te-am învățat . Și tu ce faci ? Strâmbi regulile ???? Mi-e Rușine de tine ! Mi-e Rușine ca nu știu cum ai învatat tu sa-mi ascunzi tu mie de orice situație , de orice problema . Pentru prima data in viața !!!!Striga tata cu un deget sus Da ? Deci pentru prima data in viața ! Nu de 5 , nu de 2 , nu de 10 . PENTRU PRIMA DATA IN VIAȚA . ACUM !!!! Chiar acum !!!
-Bărbatul cu care se întâlnea era tatăl Jessicăi , Zise Alex când intra in camera . Am uitat sa precizez ca "bărbatul " făcea din degete in ghilimele , era tatăl Jessicăi .
-Jessica ? Se mira Tata inclusiv eu . Efectiv nu mi-a venit sa cred . Bă ! Dacă copilul asta spune vreo prostie , ca el mai scoate prostii din gura . O s-o încurce ! Iubita lui George ?
-Da , da !
Eu Chiar mi-am dat impresia ca Alex vrea sa ma bage in niște probleme ca vezi , doamne "sa ma întorc la viața acea plină de chin și Amar"
-Aha ! Deci nenorocita aia mică . Și cu dobitocul ăla de taica-su !!! Pai da ! Pai el nu spune , așa e ! Ii ia apărarea .
-Vreau sa sti ca îmi pare foarte rău , tata !
-Prea târziu , George ! Prea târziu !!! Mai dezamăgit . Iar tu , Alex ? Bă !!! Când V-am găsit , erați intr-un boschet din ăla , intr-o pătura și murdari de frig și de foame !!!! Urla tata .
-Tata , dar nu e Chir așa .George întotdeauna vrea sa se dea perfect și ...
-Hai taci din gura ca tot timpul te aud ca : George e prost , George e dracu , bă Erați 2 prunci , aruncați ca sacul de gunoi prin boscheți și care nu mai erați văzuți ! Dar eu cu ochii mei , V-am văzut perfect ! Mi s-a rupt sufletul din mine , bă băieților când V-am văzut , erați reci , bătuți , flamanzi și goi . V-o aruncat bețivul ca pe un gunoi și V-am adus ca pe comoara mea !!!! Lacrimile tatălui meu ii curgea pe fata . Nu am făcut niciodată o comparație dintre voi care sunteți mai deștept care sunteți mai frumoși , pe care iubesc mai mult . Pentru ca V-am iubit pe voi doi in aceeași Măsura egala . Și învățați bine , amândoi ! Frate-to te-a ținut înghesuit , ca sa nu fi bătut , Alex . Împărțea mâncare cu tine , v-ați jucat împreuna , a făcut orice ca ca nu-ți lipsească exact ca și el . Va împarte-ați jucării , va apropiați foarte mult și va iubeati .Eu am făcut i grămada de sacrificii pentru voi , am muncit Pana mi-o sărit ochii din cap și încă o mai fac , dar când am plecat la lucru , nu au fost zile când nu "va pupam pe amândoi " sau când a-ți zis "tati , vreau și eu niște jucării sa ma joc cu Frățiorul meu "  , m-am ținut de promisiune .Ești mulțumit pentru ce i-ai făcut , ești mulțumit ? Iar tu , George ? Mai dezamăgit . Doamne , Dumnezeule ! Cum te-am crescut !
Alex P .O.V
Mi-e așa de Rușine pentru ce am făcut lui . Totuși , e frățiorul meu . Îl iubesc foarte mult .
Amintirea asta m-a făcut sa-mi para rău pentru tot ceea ce am făcut și ca im pare rău de comportamentul lui Alex .
-Iubire , Hai la masa ! Ma striga Anabela , stand 5 secunde pe gânduri

Apogeul Dragostei Where stories live. Discover now