1

1K 59 78
                                    


Akşam saatlerinde işlek bir caddede bulunan, akşam için ayarladığı o kafeye girmiş ve hayatında hiç tanımadığı bir adamla görüşmek için beklemeye başlamıştı.

Gergindi fakat bunu dışarı yansıtmıyordu. Genelde bir çok şey umurunda olmazdı ama ciddi bir ortamda da gayet ciddi olmasını bilirdi. Kafasını ellerine indirmişti o adamı beklerken.

Aklındaki düşüncelerle bir süre daha geçtikten sonra karşısında bir hareketlilik hissetti. Kafasını kaldırdığında karşısında bayağı kendine özenen, takım elbiseli, yakışıklı ve özgüvenli bir adam karşılamıştı onu.

Karşısındakine mahçup olmamak için kısık ve mırıldanır gibi bir sesle hafifçe gülümseyerek selam verdi. O ise yüzünde gülümseme olmadan selamını almıştı. Taehyung karşısındaki adamın ciddiyetini sorgularken 'Direk konuya geçmeliyim yoksa bu adamın değerli zamanından çalarım. ' diye düşünüyordu.

"Merhaba Bay Kim. Ben Kim Taehyung ve sizinle çok önemli bir konu konuşmam lazım. Size mesaj atarken bahsetmiştim fakat gerçekten geleceğinizi düşünmezdim. Sonuçta birbirimizi tanımıyoruz." diye sözünü bitirdiğinde eli terlemişti. Elini bacağına sürerken karşısındaki ciddi adam onu dinledikten sonra masaya ellerini koydu.

"Evet mesajda bahsettiniz tabi fakat ben hala anlamadım ve benimle bir alakası olmadığını da düşünüyorum. Neyse, bunu bana biraz daha açar mısınız? "

Taehyung anlayışlı bir şekilde kafasını salladı ardından çok kısa bir süre düşündüklerini aklında tarttı. Daha sonra boğazını temizleyip konuşmaya başladı.

"Bay Kim , benim eşim bir kaç gündür mide bulantısı yüzünden iyi değildi rahatsızdı
ve iştahı da yoktu. Bana üşüttüğünü söylüyordu. Fakat bunlar bir haftadan uzun sürünce aklımı bir şeyler kurcalamaya başlamıştı. Eşimle bir akşam oturup konuşunca bana her şeyi anlattı. Yani sizinle bir ilişki yaşadığını ve üstüne sizden hamile kaldığını da söyledi. Bana da tam adınızı söyledi. İnanamazsınız ama daha bu olayın şokunu da yaşayamadan eşim elime bir kağıt tutuşturdu ve 'Git onu bul ve bunu Seokjin ile aranızda halledin. ' dedi."

Taehyung hala ilk günki şaşkınlığını gizleyemese de arada bir duraklayarak anlattığı şeylerden sonra karşısındaki adamın yüzüne bakmak istedi. Ne tepki vereceğini merak ediyordu.

Adamın çatılmış biçimli kaşları, kararsızca bir o yana bir bu yana kayan gözleri, elini çenesine dayayıp dudaklarının şeklini bozmasını incelemişti bir süre. İtiraf etmeliydi adam yakışıklıydı fakat içindeki düşünceler buna engel olup 'Sen ondan daha yakışıklısın. '  diyordu.

Elbette ki kendisi de yakışıklıydı fakat karşısındaki adam her zaman görebileceği birisi değildi ve eh elbette ki bir Kim Taehyung iseniz çekinmeden  her saniye gözlerinizi karşınızdaki insanın üzerinde tutardınız.

"Bakın Bayım, burada söyledikleriniz çok anlamsız. Eşinizin benimle yatmış olma ihtimali sıfır."

Seokjin eliyle sıfır işareti yaparak karşısındaki adama gösterdi. Bunca işi yokmuş gibi bir de kendisiyle dalga geçen bu adamla uğraşacaktı.

"Eşim ayrı, siz ayrı şeyler diyorsunuz ve ben bir çıkmazda gibi hissediyorum Bay Kim. Ya bunu bir açığa kavuşturup bana eşimle yattığınızı itiraf edin ya da yuvamı bozmamızı yani boşanmamızı izleyin."

Seokjin sinirlendiğini hissederek kafasını elleri arasına aldı. Gözlerini bir an için kapatarak yine aynı sinir ve hızla geri açtı.

"Yahu aptal herif! Sen saf falan mısın acaba? Eşin seni aldatmış ve sen gelip eşinin sözlerine uyarak onun seni
aldattığı sandığın kişiyle yani benimle konuşuyorsun. Bu yaptığın saçmalık değil de neyin nesi böyle? Git boşa onu ve bu olay da kapansın. Zaten aldattığı kişiyi öğrenip ne yapacaksın ha boşanmışsınız ha aldattığını öğrenmişsin. Zaten aldatınca da boşamayacak mıydın onu? Akşam akşam sinirlerimi germek için varsınız hepiniz! "

Seokjin büyük bir sinir krizi geçirirken Taehyung düşünüyordu. Bu adam gereğinden fazla sinirleniyordu ama sorun onun değil kendisinindi. Kafasını onaylamazca sağa-sola salladı.

"Bay Kim bu benim karar vermem gereken bir şey sizin sözlerinize uyup da bir anlık öfkeyle onu hayatımdan atamam. O benim eşim. Her ne kadar aldattığını bilsem de bir daha yapmayacak. Bana söz verdi ve zaten onun bedenine değil kalbine sah-"

Seokjin, Taehyung'u susturdu. Dizini sinirle sallamaya başladı.

"Kes sesini bir dakikalığına. Sen ciddi ciddi karın seni aldatmış olmasına rağmen üstüne de hamile iken gelip bir de bunları bana anlatıyorsun.  Çok aptal ve safsın ama ne diyeyim! İnsanlar seni daha çok kullanır böyle yumuşak davranırsan. Şimdi evine git ve eşine ondan boşanmak istediğini usulca söyle. Ve böylece beni de rahat bırak. Yoksa sana bağırmamak için kendimi yumruklayacağım. "

Taehyung gülümsemeye başlamıştı. Evet bu adam ona hakaret etse de onu sinirliyken ciddiye alamamıştı.

"Bay Kim öneriniz için teşekkür ederim fakat sizinle daha DNA testi yaptırmam gerek. Kesin sonuç istiyorum bunun için şıkları elemeliyim de. Yardım edersiniz belki. "

Seokjin kafasını kaldırıp ayağa kalkan Taehyung'a baktı.

"Ben evliyim salak adam. Yani bu demek oluyor ki senin eşinin aksine kendi eşimi asla aldatmam."

Taehyung sandalyesindeki montunu alıp üzerine geçirmeden önce tekrar gülümsedi Seokjin'e.

"Sizinle biraz daha konuşmak isterdim Bay Kim fakat evde bir işim var. Ah bir de sinirlenince komik oluyorsunuz ve beni güldürüyorsunuz."

Taehyung , sinirli adama el salladı ardından çıkışa yöneldi.

Hey! You Damn Man! ° TaeJinWhere stories live. Discover now