16. You Know Him?

2.5K 113 24
                                    

,,Liv vstávej, za chvíli jdeme na oběd." probudí mě hlas mamky a já rozlepím pomalu oči od sebe.

,,Jo, za chvíli jsem připravená jít." odpovím trochu chraplavým hlasem a ona poté s přikývnutím odejde. Byla tady asi v devět, že jdou s tátou na svah a já jí řekla,ať mě vzbudí na oběd. Naštěstí jí ani nebylo divný, že nejdu lyžovat, protože všechny dnešní kurzy jsou kvůli včerejším oslavám přesunuty na odpoledne. Každopádně jsem dost unavená. Ještě aby ne, když jsem šla spát kolem šestý a je dvanáct. Ale stálo to za to. 

Začne mi vyzvánět mobil, tak se pro něj se zívnutím natáhnu. Hned se však má nálada zlepší, když si všimnu kdo mi volá. 

,,Dobré ráno." opět si zívnu, když hovor příjmu.

,,Ale dobré šípková růženko." ozve se Liamův rozesmátý hlas. 

,,Šípkovou růženku, alespoň probudil princ polibkem. Mě probudila mamka s tím, že za chvíli jdeme na oběd." zasměju se a on se ke mně přidá. Zbožnuju jeho smích. 

,,Neboj budu tě ještě budit polibkem tolikrát až tě to bude mrzet." úplně mi je jasné jak se teď ušklíbá.

,,To si teda fandíš." uchechtnu se.

,,Si piš. A jak jsi se vyspala ?" zajímá se a já se musím zaculit jak zamilovaná puberťačka. No ono v osmntáci nemám od puberty moc daleko, žejo. 

,,Krátce, ale docela dobře. Co ty ?" zeptám s ena poplátku.

,,Taky. Každopdáně volám abych se zeptal v kolik se sejdeme odpoledne na to ježdění." 

,,Hmm, já nevím. Teď jdeme s rodiči na oběd. Tak třeba ve dvě ?" navrhnu.

,,Souhlasím." 

,,Dobře, tak já se jdu vysprchovat a oblíct,ať to stihnu před tím oběděm." začnu se loučit.

,,A můžu s tebou ?" opět slyším ten jeho sebevědomý hlas a musím se zasmát.

,,Zapomeň. Pa." rozloučím se.

,,Pa, vidíme se na obědě." rozloučí se i on a poté hovor ukončíme. Tak rychle jak jsem jen schopná tedy vylezu z postele, ze skříně si vytáhnu obyčejné uplé džíny a černý svetřík a opustím pokoj. 

,,Dejte mi patnáct minut, jen se rychle osprchuji." sdělím rodičům, kteří v obývkáu koukají na televizi a očividně čekají na mě. Oba jen přikývnou a tak zalezu so koupelny. Tady si nejprve opláchnu obličej a vyčistím zuby. Víte normálně se ráno nesprchuji, ale když jsem přišla v noci, repsketive spší ráno tak jsem fakt neměla sílu jít se ještě mýt. Ale na vlasy kašlu, ty si umyji až před tím rande s Liamem. Bože pořád vlastně nemůžu moc uvěřit, že s ním jdu na rande. Stáhnu si vlasy tedy od obyčejného drdolu a vlezu si do sprchy, kde se rychle umyji, poté usuším a obleču se. Valsy si alespoň rozčešu, aby se mi moc necuchaly, ale poté je opět jen stáhnu do obyčejného drdolu. Fakt mi je jedno jak si obyvatelé tohohle hotelu myslí, že vypadám. Co mi je do nich. 

,,Tak můžeme." sdělím rodičům a ti tedy vypnou televizi a společně se vydáme na oběd. Cestou musíme samozřejmě projít kolem recepce kde sedí Rebecca,která se s rodiči celkem z veselá pozdraví, ale mně věnuje jen zabijácký pohled,který jí opětuji. Nojo viděla mě včera jak jdu s kluky na párty. Čekala jsem jestli se tam náhodu neobjeví ale neobjevila. Nebo jsem jí minimálně neviděla, ikdyž ne že bych se po ní zrovna extra koukala, ale myslím že zrovna ona by se kolem nás pořád ochomejtala, aby nám zkazila večer. Každopádně tedy s rodiči dojdeme do jídleny a já si hned všimnu pětice kluků u jednoho ze stolů. Téměř okamžitě se můj pohled střetne s tím hnědým a já se na Liama musím pousmát, což mi samozřejmě oplatí. S rodiči se tedy vydáme k velkému stolu kde je vyskládaných několik velkých mís s polívkami. Víte jídlo si tady normálně objednáváte, ale polívky na obědy jsou tady zkrátka takhle připravené. Začnu si tedy vybírat a nakonec si jednu polévku začnu nabírat do misky.

Winter Love (L. P.) Kde žijí příběhy. Začni objevovat