25. Paparazzi

2K 109 27
                                    

,,Konečně doma." vydechnu a hodím sebou na svou postel. Jakobych se konečně alespoň trochu uvolnila. Jsem doma, ve své posteli a nic se mi tady prostě nemůže stát. Mám svůj pokoj ráda. Ikdyž si dovedu představit se odstěhovat a bydlet jinde. 

,,Zlato, vybal si ty věci z kufru a špinavý odnes do koupelny ať to dám co nejdřív prát." nakoukne mi do pokoje mamka a já přikývnu. Zvednu se z postele, na televizi najedu na rádio,které pustím a začnu se tedy přehrabovat v mém kufru a třídit oblečení na to které je špinavé a na to které sem na sobě ani neměla. Mám to docela rychle a tak to odnesu do koupelny. Když se však vrátím zpět do pokoje zastavím se v pohybu jakmile uslyším ten tolik známý hlas.

,,I know how it goes
I know how it goes from wrong and right
Silence and sound
Did they ever hold each other tight like us?
Did they ever fight like us?......." Slyším tenhle kousek písničky. Nevím sice co přesně to je za písničku, ale jeho hlas bych poznala i na míle daleko. Jen tohle mi nažene slzy do očí. Já byla fakt tak blbá. 

,,You and I
We don't wanna be like them
We can make it till the end
Nothing can come between you and I
Not even the Gods above
Can separate the two of us
No nothing can come between you and I
Oh, you and I........" když začne refrén už to nevydržím a prostě se rozbrečím. Hodím sebou na postel a když jsem tak nějak schopná tak se natáhnu pro ovladač a televizi vypnu. Zachumlám se pod peřinu a jestě chvíli si vylévám své pocity do polštáře než usnu. 

***

Vzbudím se a podle času jsem spala tak dvě hodiny. Protáhnu se a vylezu z postele. Jsem jako přejetá parním válcem. Znáte to ne ? Když si lehnete takhle přes den. Opustím pokoj a po schodech se došourám do obýváku, kde rodiče koukají na nějaké zprávy ze světa ceberit. Tomu se dost divím, protože se o tohle normálně nezajímají,ale asi nikde jinde nic nedávají. V kuchyni si do skleničky naleji  pomerančový džus a vrátím s zpět od obýváku, kde si sednu k rodičům na sedačku.

,,Jak jsi se vyspala ?" zeptá se mamka. 

,,V pohodě." pokrčím rameny.

,, Zítra půjdeme dopoledne teda nakupovat jo ?" usměje se.

,,Dobře, odpoledne si nechám na zopakování nějakýho učení, když už pozítří jdu do školy." povzdechnu si a ona chápavě přikývne. Já tedy přemístím svůj zrak na obrazovku, což se hned ukáže jako špatný nápad.

,,Co je pravda na vztahu Liama Payna, zpěváka z klučičí skupiny One Direction a jisté dívky Olivíe Ferero? Tento pár se měl údajně dát dohromady na dovolené na horách. A jak si tato mladá dívka dokázala získat srdce lamače dívčích srdcí ? Kdo ví. Když při včerejším rozhovoru přišla otázka i na tento vztah, Liam se nechal slyšet, že na otázky týkajících se jejich vztahu nehodlá odpovídat. Koukněte se sami na videu." zatímco mluví, vedle její hlavy vyskakují moje  a Liamovy fotky z hor a já už mám zase slzy v očích.

,,Vypni to." řekne mamka rychle směrem k tátovi a ten se hned natáhne po ovladači. 

,,Ne." namítnu a chytnu ho za ruku,kterou on tedy opět stáhne zpět zatímco já upírám zrak na obrazovku. Jsou tam kluci, očividně na nějakém rozhovoru. 

,,Liame teď otázka na tebe. Co je pravdy na tvém vztahu s Olívií Ferero ?" zeptá se moderátorka a kamera se přesune na detailní záběr Liamova obličeje. Píchne mě u srdce když si všimnu jeho řekla bych skelných očí. Chce snad brečet ? Kvůli mně ? To těžko. Nejspíše ho jenom štve, že ho s tím lidi pořád otravují.

,,Ehmm.......víš já si myslím, že mi úplně nepřísluší o tom tady mluvit......" začne a jeho hlas zní hruběji než normálně. Odkašle si a pokračuje.

Winter Love (L. P.) Where stories live. Discover now