Heyecanla Beklenen Pazar Pikniği

10 3 0
                                    

Heyecanla beklenen o gün gelmişti. Son birkaç yılın içinde ilk kez babam evde ve piknik yapacağız. Gülümsemekten kendimi alamıyordum. Bugünün sorunsuz ve güzel geçmesi için elimden geleni yapacağım. Erkenden kalkıp eşyaları yerleştirdim. Her şey tamam olduktan sonra annemle babamı uyandırıp hazırlanmalarını söyledim. Onlar kalktıktan sonra piknik sepetlerini alıp piknik alanına gittik. Henüz kimse gelmemişti. Onlar gelmeden masayı hazırladık. Biz masayı hazırladıktan sonra herkes gelmeye başladı. Babam mangalı yakmak için kömürü hazırladı. Babam mangalı yaparken biz de masadaki eksik gedikleri halettik. Çocuklar da epey bir şey yapmışlardı. Onlara hiç gerek olmadığını söylemiştim ama onlar erinmeyip çok güzel şeyler yapmışlardı. JuRa da kendi bahçelerinden topladığı meyvelerden getirmişti. Sağlıklı bir hayat için güzel bir seçimdi. Sağlıklı her şeyi severim ben. Babam mangaldaki etlerin hepsini pişirdikten sonra herkese dağıttı. Yemek için herkes oturduğunda babam 'kızımla arkadaş olup onu koruduğunuz için hepinize teşekkür ederim' dedi. Beni neyden korumuşlardı ki acaba HaNa olayını mı duydu? İmkânsızdı.

- Baba beni neden korudular onu anlamadım?

- Lafın gelişi ama şunu söylemek gerekirse kızımı üzülmesinden kurtardınız. Okul değiştirdiğinde mutsuz olurdu başlarda ama bu kez hiç mutsuz görmedim. Hep gülüyordu. Bunu sizlere borçluyuz. Bu yüzden de sizlerle tanışmak istedim.

Babamın bu sözleri beni duygulandırmıştı. Hep beni düşünüyordu. Arada niye dalıp gittiğini merak etmişimdir. Böyle güzel bir babaya sahip olduğum için çok şanslıydım. Bu sözlerinden sonra yanına gidip sarıldım. Hayatımın en duygusal anıydı. Bu anı hiç unutmayacağım. Bu güzel konuşmadan sonra herkes yemek yemeğe başladı. Yemekleri bitirdikten sonra babam herkesin kendini tanıtmasını istedi. Onları tanırsa içi daha rahat olacağını söyledi. Benim babam bazen aşırı korumacı olabiliyor. Tanıştığım bütün arkadaşlarımla tanışıp nasıl olduklarını görmeden arkadaşlığıma devam etmemi istemiyor. Bu korumacılığın sebebi nedir acaba?

- Ben Bak JuRa

- Ben Kim Namjoon

- Ben Kim Seokjin

- Ben Min Yoongi

-Ben Jung Hoseok

- Ben Park Jimin

- Ben Kim Taehyung

- Ben Jeon Jungkook

- Tanıştığımıza memnun oldum. Ben de Lee Min Jae tanıştığımıza memnun oldum.

- Bizde memnun olduk. Min Jae abi

- Hepiniz aynı sınıfta mısınız?

- Evet, aynı sınıftayız baba

- Buna sevindim. İlerde birbirimizi daha sık görelim.

- Baba zaten karşı komşumuzlar

- Karşı komşumuz olan delikanlılar siz misiniz?

- Evet.

- Geçen size şikâyet dilekçesi geldi mi?

- Geldi. Neden geldiğini anlamadık.

- Anlamınıza gerek yok zaten Namjooncuğum. Bize gelmişti aslında.

- Sebep ne hayatım

- Üst kat komşumuz yanlışlıkla bize şikâyet dilekçesi yazmış

- Yanlışlıkla mı?

- Bizim adımıza evin sahibine evin yapılaması gerekenleri yapmıyor diye şikâyet dilekçesi yazmasını istedim. O gün de çok müşterisi gelmiş. Akşam eve gelince bir şeyler yazmış ama ne yazmış olduğunu o da bilmiyor.

Kayıp HatıraWhere stories live. Discover now