9.

43 4 3
                                    

Be pakoltuk a csomagokat, és helyet foglaltunk. Igazából bárhova ülhettünk, mert a gépen csak mi voltunk. Én Harry mellé ültem. Tracy Hax-yvel, Adam pedig Alex-al ült. Anne azt mondta, hogy egy titkos meglepim dolgozik, ezért szeretne egyedül ülni. Én rá hagytam.

Már egy ideje repültünk. Harry ezen idő alatt el aludt. Olyan édes amikor alszik. Idő közben Alex és Tracy helyet cserélt, így Hexy Adam-mal, és Alex Tracy-val ült.

Tracy szemszöge
Hogy miért cseréltünk helyet Alexal?

- Szerinted összejön? - kérdezte Alex.

- Ugyan már! A vak is látja, hogy szeretik egymást. Kapj a fejedhez!

- Igazad van. De ha nem?

- Akkor nem.

- Na de ez nem ennyire fekete-fehér!

- Akkor találj ki valamit tökfej. - fú, ez a fiú néha annyira fel idegesít, hogy ebben a pillanatban ki dobtam volna az ablakon.

- Remélem nem fogsz ki dobni az ablakon! - kérdezte félénken. Beszari!

- Egyenlőre nem. - feleltem higgadtan, ami egyesek szerint, félelmetes bennem.

Na a lényeg röviden, és tömören, hogy Hexy-t és Adam-et össze akarjuk hozni. Alex ki derítette, hogy Adam-nam tetszik Hexy, nekem pedig Hexy mondta el. Ha mégsem jön össze magától, majd mi rá segítünk, azzal, hogy elmondjuk nekik, hogy tetszenek egymásnak. Nem akartam be vallani, de Alex nak abban igaza volt, ha nem jön össze, akkor nem tudom mi lesz. Lehet, hogy le kattanunk a témáról. De csak ha a végső terv se jön össze.
Nem hagyom magam. Én a végsőkig harcolok, azért amit szeretnék.

Jenna szemszöge
Harry el kezdett ébredezni. Az elmúlt öt percben, csak őt bámultam. A baj csak az volt, hogy nem láthattam a gyönyörű kék szemeit. Mintha csak a gondolataimban olvasott, volna.

- Szép vagyok? - kérdezte mosolyogva. A selymes barna haja kissé kócos volt, de ezért is szeretem. És rám szegezte gyönyörű igéző tenger kék szemeit. Vigyorogva válaszoltam neki, miközben egész végig a kék szemeibe néztem.

- Nagyon.

- Jó volt ilyen gyönyörű látványra kelni. - annyira aranyos amikor bókol nekem.

- Aranyos vagy amikor alszol.

***


- Meg érkeztünk! - Anne izgatott hangját hallottuk. A kezében hét fekete kendőt tartott. - Most egy bizalom játék következik. Be kötöm a szemeteket és elvezetlek titeket a legszebb helyre itt.

Egyszerre bólintottunk, és hagytuk, hogy Anne be kösse a szemünket. Egymásba kapaszkodva követtük Anne utasításait.

Anne szemszöge
A többiek hagyták, hogy be kössem a szemüket. Le vezettem őket a gépről, és James be zárta. Egy fekete épületbe vittem őket. Ők még nem tudnak semmit.

Sokszor kérdezték, hogy hova megyünk, de én erre csak a szememet forgattam. Be léptünk egy terembe. Kedvesen szóltam.

- Álljatok meg. - meg álltak. Ez már szinte túl könnyű volt. Egyesével le ültettem őket egy egy székre, majd James meg nyomott egy gombot.

A gomb össze köttetésben volt székekkel. A gomb nyomás következtében hideg vas kapocs szorult a kezükre és a lábunkra.

A Kiválasztottak  |Befejezett|Where stories live. Discover now