The Beginning

4.2K 292 1K
                                    

Liam eve geldiğinde en yakın arkadaşını yatağından çıkmamış halde bulduğunda buna şaşırmamıştı. Onu çok iyi anlıyordu, dört yıllık ilişkisi bittiğinde ne yapacağını bilememiş, bir hafta işten hasta bahanesiyle rapor almıştı.

"Sana çilekli tart aldım." dedi Liam.

"Biliyor musun? Jessie ile ilk tanıştığımda çilekli tart almaya pastaneye gidiyordum ve pastanede sadece tek bir tart kalmıştı." dedi Louis ve Liam tart aldığına pişman oldu.

"Tanışma hikayenizi daha ne kadar dinleyeceğim?" dedi Liam.

"İki saat kimin alması gerektiğine dair tartışma yaşadık ve sonrasında bu tartışma çok tatlı bir konuşmaya uzadı. Günün sonunda da ne oldu biliyor musun?"

"Tartı beraber yemeye karar verdiniz." dedi Liam. "Bak, Louis ondan ayrıldığın için üzüldüğünü biliyorum ama o sana ihanet etti."

"Dört yıl! Belki de sorun bendeydi. Onu evlenmeye zorladım." dedi Louis.

"Bu bahane miydi?" dedi Liam ve o sırada kapı çaldı.

Liam kapıyı açmaya gittiğinde gelen Zayn'di ve tam Liam'ı dudağından öpecekken Liam onu durdurup gözleriyle Louis'i gösterdi. En yakın arkadaşı sevgilisinden yeni ayrılmıştı ve yastaydı, o yüzden o düzelene kadar Liam Zayn ile bir süre onun önünde öpüşmeme kararı aldı.

"Zayn, Jessie nasıl? Benden bahsediyor mu?" diye sordu Louis. Jessie ile Zayn yakın arkadaştı ama Zayn Jessie'nin Louis'e yaptıklarından sonra onunla arasına mesafe koymuştu.

"Bir bilgim yok." dedi Zayn. "Ama sanırım bahsetmiyor."

Jessie ile Louis neredeyse dört yıldır yediği içtiği ayrı gitmeyen, her yere beraber giden bir çiftti. Beraber tatlılardı, herkes bunu kabul ediyordu ama Jessie ona ihanet etmiş ve bu dört yılın silinmesini sağlamıştı.

Liam, Louis'i depresyonuyla başbaşa bırakıp Zayn'i mutfağa çağırdı.

"Bir şey yapmamız lazım." dedi Liam.

"Aslında benim bir fikrim var." dedi Zayn. "Bir tane büyücü varmış, ondan unutturmasını isteyebiliriz."

"Zaynie, sen büyüye inanıyor musun?" dedi Liam ve Zayn cevap vermedi. Liam bir an onu öpmek istese de bu isteğini sonraya sakladı. Çünkü bahsettiği şey saçmalıktı. Büyü diye bir şey yoktu.

"Bak deneyebileceğimiz tek şey bu." dedi Zayn ve Liam ona baktığında, mantıklıydı. Louis saplantılı bir aşıktı yani hiçbir şey onu Jessie'yi unutturamazdı. O yüzden Liam, her ne kadar inanmasa da sevgilisinin dediği şeyi kabul etti.

#

"Harry, hadi dışarı çıkıp pizza yiyelim." dedi Niall ve Harry onu duymamazlıktan geldi.

Harry, sevgilisi Daniel ile bir hafta önce ayrılmıştı ve ayrıldıklarından beri odasından hiç çıkmamış, odasında Netflix'de bulunan bütün aşk filmlerini izlemiş, Spotify'da Daniel ile dinledikleri şarkıları defalarca dinlemişti.

Niall onun bu durumundan oldukça sıkılmıştı. Harry dünyanın en saplantılı aşığı olabilirdi ve Daniel ile yaşadıkları düşünülürse, bu aşk hemen atlatılacak gibi değildi.

Niall, WhatsApp grubuna mesaj attığında o sırada Ashton ona bir numara verdi. Bu o gün okulda konuştukları büyücünün numarasıydı.

Niall onu büyücüye götürmek istiyordu çünkü başka bir çaresi kalmamıştı. Ama Harry'i bir büyücüye nasıl götüreceği hakkında bir fikri yoktu.

Not My Husband. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin