Holy Holiday

2.1K 246 453
                                    

Harry ile Louis, valizlerini taksinin bagajına koyduktan sonra taksiye bindiler. İkisi de oldukça sessizdi ve bu tatilin onlara neler getireceğini bilmiyorlardı.

Aslında bir yandan şanslıydılar. Çünkü tatilde ailelerinden ve arkadaşlarından ayrı olmaları onlara bekar hayatı yaşatabilirdi.

Taksi durduğunda valizleri alıp havalimanındaki turnikeden geçtiler. Beraber biletlerini check-in yaptıktan sonra uçağa sonunda binmişlerdi. Louis cam kenarına oturduğunda Harry ona baktı.

"Ben cam kenarında otursam olur mu? Korkuyorum da." dedi Harry.

"Pekala." dedi Louis ve Harry ona cam kenarını verdiğinde Harry'nin hoşuna gitmiş ve Louis de bu davranışını sorguluyordu. Daha önce kimseye cam kenarını vermemişti, Jessie'ye bile.

Harry oturduğunda dışarı bakmaya başladı. Louis ona birkaç gündür çok iyi davranıyordu. Her sabah kahvaltı hazırlıyor, kahve ihtiyacı olduğunda onu getiriyor ve market alışverişini hep o yapıyordu.

"Ne düşünüyorsun?" diye sordu Louis ve Harry ona baktı.

"Hiç, her zaman ki şeyler." dedi Harry ve yüzü kızardı.

"Hayatımda yalan söylerken kızaran tek bir insan gördüm." dedi Louis ve güldüğünde Harry bir şey demedi.

"Sadece ilk defa yalnız kalacağız."

"Bekar gibi davranmak için harika bir şey." dedi Louis ve güldü ama bu Harry'i nedensizce mutsuz etmişti.

"Kesinlikle." dedi Harry ve esnemeye başladı. "Biraz uyumalıyım."

"Tabi." dedi Louis ve Harry Louis'in omzuna başını koyduğunda Louis bundan rahatsız olmamıştı. Louis uçağa binmeden önce çıkartıp kucağına aldığı ceketini Harry'nin üstüne örttüğünde Harry uykuya daldı ve Louis de gökyüzünü seyretmeye başladı.

#

Otele geldiklerinde resepsiyonda kayıt yaptırdıktan sonra odalarına gittiler. Oda balayı suit olduğu için salon ve yatak odası vardı ve o yüzden ayrı oda tutmalarına gerek kalmamıştı.

"Annen çok para harcamıştır." dedi Louis.

"Seni çok seviyor, evli olmamızı da." dedi Harry.

"Daniel'ı seviyor muydu?" diye sordu Louis.

"Nefret ediyordu." dedi Harry.

"Neden?" diye sordu Louis.

"Bağımlıydı." dedi Harry ve Louis'e baktı. Bu konu hakkında konuşabilirdi. "Uyuşturucu bağımlısı."

"Anladım, üzgünüm." dedi Louis.

"Üçüncü yılımızda bana evlenme teklifi etti." dedi Harry ve Louis şaşırdı. "Ben de bir şartla kabul ettim, rehabilitasyona gidecekti. Onu seviyordum ve bağımlı olması umrumda değildi ama ileride eşim olacaksa ve çocuklarımın babası olacaksa uyuşturucuyu bırakması gerekiyordu."

"Doğru." dedi Louis.

"Rehabilitasyona gitmeyi kabul etti ve dört ay tedavi gördükten sonra çıktı. Ben de iyileştiğini görünce mutlu olmuştum ama annem hala onunla olmamı istemiyordu. Yanlış anlama annem bağımlılığın kötü bir şey olduğunu bilir ama Daniel kendisini zehirlerken-"

"Sen de kullanıyordun." dedi Louis.

"Sadece onun psikolojisini anlamak içindi ama onun gibi bağımlı olmadım." dedi Harry. "Rehabilitasyondan geldikten dört ay sonra yeniden kullanmaya başladı."

"Sonra?"

"En sonunda onunla benim arasında seçim yaptırdım ve Daniel onu seçti." dedi Harry.

Not My Husband. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin