What Are We Gonna Do?

2K 224 629
                                    

SMUT ALERT 👀

Louis ve Harry tutkulu öpüşmelerinden sonra eve girdiklerinde Harry utanarak Louis'e baktığında Louis onun beline sarıldı ve duvara yapıştırdı.

"Bu gece çok güzelsin." dedi Louis ve Harry güldü.

"Sadece bu gece mi?"

"Aslında her gece çok güzelsin. Ama bu gece daha güzelsin." dedi Louis ve Harry'nin dudaklarını bir kere daha öpmeye başladığında Harry bedenini ona yapıştırdı.

"Odamıza çıkalım mı?" diye sordu Harry.

"Odamız?" dedi Louis. "Orası senin odan sanıyordum."

"Benim olan yerler sana da ait." dedi Harry ve Louis güldü.

"Demek öyle." dedi Louis.

Harry bir şey demeden Louis'in elini tutup onu odaya götürdüğünde Louis de heyecanla onunla gitti. Louis yatağa oturup Harry üstündeki gömleğinin düğmelerini yavaş yavaş çıkarmasını izledi. Harry onun yanına yaklaştığında kucağına oturdu ve gömleğini bedeninden çıkarıp yere attı. Louis onun dudaklarına yapıştığında Harry onu üstündeyken yatırdı. Louis Harry'i altına aldığında ikisi de çok heyecanlıydı.

"Beraber uyuyacağız." dedi Louis.

"Uyuyacağımızı mı sanıyorsun?" dedi Harry ve Louis ona baktı. 

"Sevişmekten bahsedecektim ama sapık dersin diye düşündüm." dedi Louis ve Harry kahkaha attı.

"Belki de biraz sapıklaşmanı istiyorum." dedi Harry ve Louis heyecanlandı. "Sapıklaşalım."

"Seni deliye döndüreceğim."

Louis Harry'nin bedenini rastgele öpmeye başladığında Harry'nin heyecandan kalbi atmaya başladı. Sonunda bu oluyordu, Louis ile ikisi bir bütün olacaktı. Louis yukarı çıktığında Harry'nin gözlerine baktı.

"Harry Tek Gecelik İlişki Yaşamam Styles." dedi Louis ve Harry güldü.

"Kocam değil misin sonuçta?" dedi Harry.

"Zaten bugünün tek gece olacağını düşünmüyorum."

Louis başka bir şey demeden onu öpmeye başladığında Harry bacaklarını araladı. Louis Harry'nin sırayla göğsünü, karnını, bacaklarını ve baldırlarını öptüğünde dudaklarını Harry'nin deliğine getirdi. Harry tutkuyla gözlerini kapatıp kendini zevke bıraktığında Louis de Harry'nin deliğini yalıyordu. Louis onun deliğini biraz daha yaladıktan sonra yukarı çıktı ve Harry'nin bacaklarını kendi beline sardı. Harry gözlerini açıp Louis'in gözleriyle buluşmuştu.

"Çok güzelsin." dedi Louis ve Harry gülümsedi.

"Loui, bu gece bunu yaparsak-"

"Evet?" diye sordu Louis.

"Ya seni kaybedersem?" diye sordu Harry ve Louis'in boynuna sarıldı. "Seni kaybetmek istemiyorum."

"Beni hiçbir zaman kaybetmeyeceksin. Biz ruh eşiyiz, birbirimizi her zaman bulacağız. O yüzden evrenin bizi kabul ettiği kadar burada kalalım."

"Senden bir gün bile ayrı kalmak istemiyorum, bu gece bana sadece sarılsan." dedi Harry ve Louis ona sarıldı. "Yarın büyücüye gidene kadar."

"Sen nasıl istersen bir tanem." dedi Louis ve beraber uykuya daldılar.

#

Harry gözlerini açıp ona sıkı sıkı sarılan kolları fark ettiğinde gülümseyip arkasına baktı. Louis yanındaydı, dün gece yaşananlar gerçekten olmuştu. Louis de gözlerini açtığında dudaklarını Harry'nin boynunda gezdirdi.

Not My Husband. Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin