S1 E5 : Drawing Book

328 37 45
                                    

Olayın üzerinden 1 hafta geçmişti bu sırada Vision'un ölüm nedeni uyuşturucu krizi olarak kayıtlara geçti her ne kadar annesi Vision'un böyle biri olmadığı konusunda diretse de dosya kapanmıştı. Dünkü cenaze törenine okuldan birçok öğrenci ve öğretmenler dahil kasabanın nerdeyse yarısı katılmıştı. Buna günlerdir okula gitmeyen Wanda da dahil.

"Gelmek istediğine emin misin Wanda? İstersen senin için bugün de izin alabilirim."

"Teşekkürler Pietro gerek yok ben iyiyim daha fazla derslerden geri kalmak istemiyorum." Pietro kız kardeşine anlayışla başını salladı. "Hadi annem kahvaltıda krep yapmış. Hepsini bitirmemi istemiyorsan acele et ." Wanda erkek kardeşinin dediği şeye içten bir şekilde güldü. 1 haftadır doğru düzgün bişeyler yememişti bu yüzden ailesini daha fazla endişelendirmemek adına hızlı bir şekilde giyinip aşağı indi.

●●●

Wanda ve Pietro okula adımını attığı an insanların tuhaf ve meraklı bakışlarıyla karşılaştı. Pietro onlara bakan insanlara kaşlarını çatarak karşılık verirken, kız kardeşini kolunun altına aldı. Wanda ise sadece yeri izliyordu. Neyse ki kısa bir yürüyüşün ardından sınıfın olduğu koridora yetişmişlerdi ama Wanda bakışları hala üzerinde hissediyordu.

"Biliyorsun bugün şehir merkezinde koşu turnuvası düzenlenecek müdür Fury katılmamı istedi ama istersen gitmeyebilirim. Seni yalnız bırakmak istemiyorum."

"Hayır Pietro asıl gitmezsen kendimi kötü hissederim. Bunun senin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum git hadi. Ayrıca o turnuvayı kazanmadan da gelme ."

"Onlara Maximoff'ların gücünü göstereceğim kardeşim."

Pietro gülümseyerek kız kardeşine sarılıp yanağını öptü ve onu bekleyen müdür Fury'nin yanına gitti.

Wanda yine yalnız kalmıştı. Bugün en yakın arkadaşı Loki de gelmeyecekti çünkü geçen gün soğuk aldığı için evde dinleniyordu. Genç kızın gözleri kendi dolabının hemen yanında duran karanfillerle ve ufak notlarla süslenmiş Vision'un dolabına kaydı. Birkaç gündür rüyalarında onu rahat bırakmıyor, yanlış bir şeyler varmış gibi sürekli ondan yardım istiyordu. Wanda derin bir nefes alıp kendi dolabına ilerledi ve bugünkü derslerin kitaplarını eline almıştı ki aniden kapanan dolap kapağıyla irkilerek gelen kişiye baktı.

"Selam küçük cadı."

"Ne istiyorsun Sharon?"

"Duyduğuma göre Vision'un cesedini Clint Barton ile birlikte bulmuşsun. Önce Bucky şimdi de Clint mi düşündüğümden daha hızlısın."

"Benim hayatımı bu kadar önemseyeceğine kendine çeki düzen verseydin belki sen de Steve'in dikkatini çekerdin ." Sharon gözlerini öfke ile kısıp Wanda'ya baktı. Ardından yüzüne sinsi bir sırıtış yerleştirip az önce yanlarından geçen Laura'ya seslendi. "Hey! Laura."

Kahve saçlı kız durup az önce ona seslenen sarışına baktı." Erkek arkadaşına o saatte ormanda bu kızla ne yaptığını sordun mu acaba?"
Laura önce Sharon'un yüzündeki sinsi gülümsemeye ardından şok olmuş gözlerle Sharon'u izleyen Wanda'ya baktı. Clint ona her şeyi anlatmıştı tabi ki ve ayrıca Wanda'nın o tarz bir kız olmadığını da biliyordu.

"Clint senin gibi bir kızla o saatte ormanda takılsaydı hesap bile sormadan ayrılırdım Sharon. Wanda'yı kendinle karıştırma!" Laura Wanda'ya içtenlikle gülümseyip koridoru terketti.

"Seninle daha sonra görüşücez cadı!"

Sinirden köpüren sarışın kız Wanda'nın omzuna öyle sert çarptı ki kızın elindeki kitaplar yeri boyladı. Wanda bunu umursamadı çünkü az önce Sharon tam anlamıyla rezil olmuştu. Kulak tırmalayıcı zilin çalmasıyla Wanda az önce yere düşen kitapları toplarken dolabın altındaki küçük aralıkta ona ait olmayan bir defter gördü. Etrafına bakıp koridorun boşaldığını anlayınca parmaklarını sokup deftere uzandı. Uzun geçen birkaç saniyenin ardından Wanda üzerinde Vision Bettany yazan resim defterini görünce oldukça şaşırdı çünkü polisler Vision'un bütün eşyalarını delil olarak almışlardı.

Shadows of Marvel》Avengers (Ara Verildi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin