Vineri◇Douăzeci și șase

899 92 1
                                    

Cobor lenes scările casei în timp ce imi închei nasturii de la cămașă.

Arkan!strigă mama si ma opresc în fața livingulului

Pe ecran e iarăși chipul sclifositei de Sierra, de data asta plângând.

Ce ai făcut?întreabă mama temătoare

Am dat publicului răspunsul de care avea nevoie.mormăi privind pozele blurate de pe TV. Am rezolvat problema fără să trebuiască întind un deget, si pe deasupra am eliminat un posibil inamic.

Poți să fii mai explicit?

Tata se uită la băieți și cei doi lasă capul în jos. Ce naiba vrea audă? Că am plătit pe cineva să îmi rezolve treaba murdară?! Nu asta e ceea ce fac oamenii ca noi?

Arkan!urla mama

Bruno s-a ocupat.spun dand din umeri apoi așez pe canapea. Și-a făcut puțin treaba de detectiv, a cautat lucuri despre trecutul fetei. După am aflat titlul articolului era doar de clickbait si nu e vorba despre niciun copil. Acum ea a devenit subiectul principat, ea si teatrul ei ieftin.spun calm. Ți-am spus ca voi rezolva asta si am facut-o in cel mai subtil mod. Numele Müller nu o să mai apară pe ecranul ăla, cel putin nu într-o stire de scandal.

Îmi torn un pahar de whiskey si il duc la gură apoi opresc. Tata râde mândru apoi zguduie de umăr făcându-mă strâng paharul în mână și să uit ciudat la el.

Băiatul meu! Ți-am spus că se poate descurca singur! Nu îi oferi deloc încredere!strigă râzând către mama. Sunt așa mândru de tine, de toti trei! Müller Company o sa aibă un viitor strălucit cu voi la conducere!

Pufnesc si dau alcoolul pe gât simțind cum arde pieptul. Mă bucur tu esti mândru de mine. Eu am distrus viața unei tipe despre care nu stiu nimic. Îi întâlnesc privirea îngrijorătoare a lui Ace si ii fac semn sa plecam. Mă ridic si trec pe lângă mama ce încă e atentă la proasta aia care plânge si îi blesteamă pe toti ca o fac sa pară mincinoasă. Merg direct în camera mea si las ușa deschisă. Cei doi intra si ma întorc spre ei.

Realizezi ce... zice Ace brusc

Normal ca realizez, Ace!strig panicat. Ce ai fi vrut facem? Am cautat soluții mai bune, dar nu am gasit! Tipa aia ne-a făcut părem niste idioți în fața întregii țări! Nu am avut de ales!

Se sprijină cu spatele de birou si privește în gol.

Vă stresați prea mult.strigă Chale râzând si se aruncă în patul meu. Treaba e deja făcută, totul e bine!

Lumea tot o să aibă bănuieli o perioadă.zice Ace si isi încrucișează brațele la piept. O să vorbească despre noi. Mai ales nu suntem cele mai deschise persoane.

Aș urla în gura mare nu-mi pasă de lume, însă am făcut acel lucru doar din cauza asta. Pentru ca imi pasa prea mult de parerea lor, pentru ca LOR le pasă.

Vocea tăcerii (boyxboy)Where stories live. Discover now