11 | Ç İ F T E K U M R U L A R

29.3K 1.8K 920
                                    

SINIR: 220 OY / 800 YORUM

YENİ KAPAĞI BEĞENDİNİZ Mİİİ???

BÖLÜM ŞARKISI: AL ÖMRÜMÜ - KIVIRCIK ALİ & YILDIZ TİLBE

BEEENNN GEELLLDDİİİİMMMM

VALLAHİ YİNE HOŞ VE MERAK DOLU BİR BÖLÜM OLDU :D

UMARIM KEYİFLE OKUR VE GÜZEL GÜZEL YORUMLAR YAPARSINIZZZZ ♥♥♥

ŞU AÇIKLAMA KISMINI OKUMAYIP BİN TANE YB NE ZAMAN YAZAN CANIM OKURLARIM, PITIRCIKLARIM SJSJSJ O SINIRLAR DOLMADAN (GEÇEN BÖLÜM UNUTMUŞTUM SJSJSJ) BÖLÜM GELMİYOR. EN AZINDAN YORUM SINIRININ DOLMASINI BEKLİYORUM GENELDE ♥

SİZLERİ SEVİYOR VE BOL BOL KUCAK DOLUSU SEVGİ GÖNDERİYORUM ♥

İTHAF İSTEYENİNİZ OLURSA BU SATIRA YAZSINNN ♥

ÖPTÜM XOXO

ÖPTÜM XOXO

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


▬▬▬

O N B İ R

Kulaklarında çınlayan kelamlar yüreğine kamçı vururken nefesinin kesildiği hissetti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kulaklarında çınlayan kelamlar yüreğine kamçı vururken nefesinin kesildiği hissetti. Bu yaşına kadar belki de en samimi olduğu anların sonucunda bu sözleri duyacağını bilse bunu yapmadan önce ölmeyi dilerdi. Dilerdi ki bu anlara şahit olamasın.

Şilan'ın başlarında bunca bela varken bir başına dışarı çıkıp ağlaya ağlaya dar sokaklarda gezmesine içi el vermemişti. Abisi daha yeni hastaneden çıkmış, ölümden dönmüştü. Belikan Ailesi her ne kadar bu topraklardan sürülmüş olsa da oğulları Fırat hâlâ kayıptı.

Ve sonuç bu sahne idi...

Gözleri gördüklerini, kulakları işittiklerini reddetse de Şilan'ın yüreğine bir nebze bile olsa dokunamamış olmak daha acı vericiydi.

Karagül [TAMAMLANDI]Where stories live. Discover now