Autem

2.5K 246 158
                                    

Bu kitabı uzun zamandır yayımlamak istiyordum fakat bir türlü ya aksadı ya cesaret edemedim olmadı. Eğer buradaysanız ve bu satırları okuyorsanız sizin de içinizdeki Mionanıza söyleyecekleriniz vardır. Umarım yazdıklarım içinize bir nebze dokunabilir. Yorum yaparsanız da ayrı bir mutlu olurum. Ben daha fazla uzatmıyayım. Bu kitap içimizdeki Mionalara gelsin.

not: yukarıda youtube kanalım var kendi şarkılarımı ve cover videolarımı paylaştığım hepinizi beklerim desteğinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim :')
keyifli dinlemeler ve okumalar 💐


Ah Miona, ne eskisindir sen parmaklarımda ne büyürsün ne küçülürsün. Sen benim küçük Mionamsın. Kırmızı göklerin var senin mazinin sarhoşluğu ve üstünü örten yağmurlar, gökyüzünün bir tarafı her zaman parçalı bulutlu bir tarafı ise daima açık. Ah Miona, bu kızıllık kötü yağmurları kirletiyor ama, ama sana yakışıyor. Yaprakların var kaburgalarının içinde, aynı zamanda ağaçlar ve dikenler. Daha da kızıllaştırır göğünü daha da kızıllaştırır yaralarını. Ah Miona, vazgeçtim hiç de güzel durmuyor bu kızıllıklar kaburgalarında daha çok sürgün edilen bir gül gibi neyseki kaburgaların benim, benim içimde sensin.

MionaWhere stories live. Discover now