30.

1K 56 3
                                    

,,hele Meg mně je upřímně jedno, že jsi těhotná. Teda není mi to jedno, ale... Doprdele" projel si rukou své delší neupravené vlasy a povzdechl si. ,,mám tě rád se vším všudy, víš? Už jsem ti říkal, co jsem kdysi chtěl. Nemám v plánu to měnit a chci to i nadále" sakra proč mě dokáže vždycky tak rozhodit. Nic jsem k tomu neřekla a jen kývla. Mířil k tomu, že se mnou chce stále být i přes to všechno a byla pravda, že byl zatím tak milý a staral se o mě, ale já bych nemohla být s někým, ke komu bych nic necítila. Což se taky pomalu láme.

Zayn mi jako pravý gentleman otevřel dveře. Vystoupila jsem, ale zarazila ho. ,,sundej si tu budndu" donutím ho ukazovat svá tetování. On zvedl obočí a založil si ruce na hrudi. ,,Zayne dělej. Sundej si tu bundu" když jsem si to přehrála znova v hlavě, tak to znělo vážně divně. No nevadí. ,,nechci, aby na nás koukali tak blbě, Meg. Ty vypadáš úplně normálně a já..." spustil ruce podél těla a pokrčil rameny. To snad nemyslí vážně. Proč stále řešil názory ostatních? Bylo to jeho tělo a jeho rozhodnutí, co si vytetuje a kolik toho bude mít. ,,sakra Zayne. Prosím, udělej to pro mě. Aspoň jeden den neřeš to, jak se na tebe budou lidi dívat" zkoušela jsem udělat psí oči, čemuž se zasmál. Já ho k tomu prostě donutím! Zayn chvíli váhal, ale nakonec si bundu sundal, hodil ji do auta a ironicky se na mě usmál. Uculila jsem se na něj a sjela pohledem na jeho paže. Takhle se mi to líbí. Cítila jsem se trochu panovačně, když jsem ho do toho nutila, ale pro jednou se přeci svět nezhroutí. Nebo snad jo?

Měl pravdu, že se po nás lidé odhlíželi, když jsme šli ke stolu a celkově se na nás dívali, i když jsme seděli u stolu. Jednu starší dámu jsem slyšela říct 'mafián' a musela jsem se tomu zasmát. Kdyby jen věděla, bába. ,,říkal jsem ti to" prohodil ke mně a rozhlédl se. Pár lidí na nás zrovna koukalo, ale hned sklonili pohled. ,,neřeš je. Neví, co je hezký" Zayn se na mě vděčně usmál a zvedl hlavu k číšníkovi, co přišel. Nabízel nám víno, ale odmítli jsme. Já pít nemohla a Zayn s tím chtěl prý zase úplně přestat. Nervozita ze mě pomalu opadala, ale stále jsem se cítila nesvá. ,,Zayne" vzala jsem ho za zápěstí a otočila ho tak, abych viděla na nové tetování. Byl to nějaký datum římskými číslicemi kousek od datumů jeho mamky a podle roku jsem poznala, že to bude datum narození Mel. Jakto, že jsem si toho nevšimla? ,,nechal jsem si to vytetovat dneska" trochu s rukou cukl, když jsem mu po tom přejela palcem, ale nevytrhl se mi. ,,ty jsi pako. Ty nechceš ukazovat svoje tetování a přitom si necháváš dělat další" pokroutila jsem hlavou, ale smála se u toho, aby pochopil, že si z něj dělám jen srandu. ,,každé moje tetování má svůj význam a je pro mě důležité. Tohle jsem chtěl mít taky" pokrčil nevinně rameny a ruku stáhl zpátky k sobě. Zadívala jsem se na podobiznu jeho mamky jako anděla. Už dlouho jsem nebyla na jejím hrobě...

Celý večer jsme se jen smáli. Nakonec si Zayn začal dělat i srandu z lidí, co na něj koukali. Jednou, když se na něj koukala starší žena, si stáhl lem trička u krku a odhalil svá tmavá křídla na hrudi. Ta paní malém omdlela a hned na to zaplatila a s vyděšeným pohledem odešla. ,,měla by ses smát častěji" natáhl se ke mně a pohladil mě po tváři. Vzala jsem ho za ruku, položila ji na stůl a tu svou nechala na té jeho. Romantika. ,,uhm Zayne... Mohli bysme už jít? Prosím?" zabodla jsem oči do osoby, co právě vešla. On se otočil, ale ihned se otočil zpátky. ,,co ten tu dělá?" zavrčel a mávl na číšníka, aby mu donesl účet. Zase za mě bude platit, sakra. ,,a hlavně co tu dělá s ní. Vypadá jako ženská, kterou mi popisoval Freddie. Ženská, se kterou to táhl, když byl se mnou" Zayn po mně střelil pohledem. Fajn, nebylo dobré mluvit o tomhle na našem rande, ale naštvalo mě, že to s ní zase táhne, když sám řekl, že to s ní skončí, když ho dostala do drog. Bála jsem se, že do toho spadne znova. ,,pojď" vzal mě za ruku Zayn a oba jsme se zvedli. Štvalo mě, že si sedli ke stolu blízko dveří. Bylo mi jedno, že mě uvidí se Zaynem, ale nechtěla jsem s ním mluvit.

Věnovala jsem mu jen jeden jediný pohled. Byl překvapený, ale pak se jeho vyraz změnil v naštvaný, když se podíval na Zayna. Neřešila jsem to do doby, kdy vyšel ven za námi a trhl mi s paží, abych se k němu otočila. ,,au, Louisi" odstoupila jsem od něj a dala Zaynovi ruku na hruď, když na něj vystartoval. ,,co tu kurva děláte?" proč tak vyšiluje?! ,,co tu děláš ty s tou štětkou?" opáčila jsem mu otázkou. Zayn mi sundal ruku z jeho hrudi a dal mi ruku na záda. ,,Louisi slíbil jsi, že s ní skončíš. Slíbil jsi, že nespadneš do drog a kvůli ní jsi je zase začal brát. Zamysli se nad sebou" mám chuť ti dát facku už jenom kvůli Freddiemu. ,,nepleť se mi do života, Megan. Zamyslet by ses měla ty. Já ti už nebudu pomáhat, když ti zase zlomil srdce. Na to už ti pěkně z vysoka seru. Všem jenom rozkazuješ. Co si o sobě myslíš?" zabolelo mě co řekl. Nikdy jsem to nemyslela zle. Snažila jsem se vždy pomoct a on to bral tak, že rozkazuji? Ano, někdy jsem byla až moc panovačná a chtěla jsem, aby bylo podle mě, ale bylo to jen pro dobro ostatních... ,,Meg, nestojí ti za to. Pojď" chtěl mě od něj odtáhnout, ale já se nenechala. ,,Louisi už mě sereš. Kdyby ses zajímal i o jiné lidi, tak víš..."

Popelka 4//CZ FF✔️Where stories live. Discover now