... Condrad Hamilton...

Dupa ce Patricia a plecat, am întrat in local și mi-am comandat ceva de mancare. Gândul îmi zbura la ea, de ce a plecat, oare i-am făcut eu ceva?
Reflectând asupra situației, nu mi-am dat seama ca se inserase afara. Îmi iau sacoul de pe spătarul scaunului, plătesc consumația și plec.

Conduc domol preferând sa ma bucur de priveliștea orașului. Ma uit la locul din dreapta, acum câteva ore era ocupat de ea, inima începe să-mi bata mai tare și simt ca ma sufoc. Opresc și îmi desfac primi nasturi de la cămașă. Nu îmi dau seama de ce dar ma tot gândesc la ea, la parul brunet și acei ochi albaștri răpitori care îți taie răsuflarea.

Ajung acasă, extenuat, dar mica mea mogaldeata îmi sare în brate. Toată oboseala imi trece, ma ia de mana și ma duce în camera ei, pe masa găsesc un desen care ma face sa ma întristez.
-Este mami. Simt un gol în stomac, îmi este atât de dor de ea, de zilele fericite chiar și de zilele nefericite când era alături de mine, când ma trezeam dimineața și o vedeam pe ea. Când ne plimbam prin parc , când mâncăm înghețată.
-Este foarte frumos, vrei sa cumpărăm o rama? O vad ca se uita la mine cu niște ochi sclipitori și aproba printr-o mișcare a capului. Ea este motivul pentru care ma trezesc în fiecare dimineață doar ea imi mai aduce fericirea în suflet și am jurat ca o sa am grija de ea.
-Vrei sa îți citesc o poveste?
-Nu, vreu sa dorm.
-Ok, noapte bună. O strâng în brate și o pup pe frunte. Sting lumina în camera micuței și ma indrept spre bucătarie unde o găsesc pe Maria, ea este profesoara Iasminei ,am ales ca micuta mea sa faca scoala de acasa deoarece nu am incredere in multe persoane .

-Bună seara domnule , a adormit Iasmina ?

-Bună seara , da a adormit ! Mă uit la Maria care spala niste vase si imi aduc aminte de Denise ,cand imi facea eclere , erau preferatele mele , de cand ea nu mai e am incetat sa fac lucrurile pe care le faceam doar impreuna  cu gandul ca poate o sa incep sa uit si sa trec peste toata durerea. 

-Eu mai fac putina curatenie si o sa ma retrag in camera mea . 

-Ok , poti  te rog ,sa cumperi o rama frumoasa pe masura desenului facut de Iasmina ,poti sa o iei si pe ea poate mergeti la zoo maine , o sa vorbesc cu soferul meu sa va duca .

-In regula ,o seara buna !

-Noapte bună !!! Imi iau un mar si ma indrept spre camera mea , fac un dus si ma culc .

Razele soarelui ma trezesc , imi fac rutina , ma imbrac cu un costum albastru si o camasa neagra pe care o deschei la primi doi nasturi . Trec prin bucatarie si le salut pe fete , Iasmina imi sare in brate si imi da un pupic pe obraz . Imi iau cheile si plec ,nu ma grabesc ,imi place sa admir privelistea , ma linisteste si imi da o stare de bine .

Ajung la firma si o salut pe Sarah care imi ofera un zambet obisnuit , ii cer rapoartele de saptamana trecuta si dispar in biroul meu . Le semnez si unul imi atrage atentia  este cel al Patriciei ,citesc putin si imi vine ideea sa vad ce face , merg pe hol si parca am un gol in stomac care creste pe masura ce ma apropii de biroul acesteia .Ajung in fata usii si imi aranjez hainele , am mainile transpirate ,probabil este foarte cald sau am eu temperatura , imi fac putin curaj si bat la usa .

-Intra ! Aud un glas subtire dar tot odata hotarat .

-Buna ziua Davies , sper ca iti place aici !! Se ridica si se da un pas in spate ,se uita putin la mine si isi opreste privirea asupra gatului meu .

-Buna ziua , da este foarte frumos dar vreau sa fac cateva schimbari .

-Nici mie nu imi place cum a fost decorat de Jensen . Se uita la mine si imi zambeste , incep sa ma gandesc la zambetul Sharei , diferenta dintre cele doua este ca , zambetul Patriciei imi face inima sa bata mai tare si imi da senzatia de bine .

-Nu am apucat sa ma prezint , Condrad Hamilton . Ii intind mana si ea mi-o intinde pe a ei , are o mana atat de fina si delicata , as da orice ca acea mana sa ma mangaie in fiecare dimineata.

-Patricia Davies , incantata !! Vocea ei imi face corpul sa ia foc si sa tremure , probabil , incep sa ma INDRAGOSTESC .



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 23, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

A doua șansăWhere stories live. Discover now