13

972 61 7
                                    


Scuzați orice fel de greșeala




POV NARATOR

— și? Cum te simți? – se așează lângă el pe pat și îi mângâie ușor părul.
Jungkook se bucura de atingeri in timp ce zâmbea. Un zâmbet luminos. Cum sa nu zâmbească când viața lui sa întors brusc mai rău decât în filme? Acum in nici o secunda nu-i dispărea zâmbetul mai puțin atunci când apăreau asistenți cu seringa,chiar trebuie sa fie așa de mare? In fine,revenind în prezent. Viața lui sa schimbat.Sa schimbat în bine. Nu mai avea probleme cu familia (deocamdată) deoarece aceștia nu lau contactat iar lipsa de insulte și batjocore îl făceau să se simtă mai bine plus cine nu s-ar simți bine când are un înger lângă el?
Poate înainte nu era sigur dar acum este sută la sută sigur că îl iubește pe acest ser. Cine nu l-ar iubi pe taehyung?
Exista așa ceva?

Acest “inger” sa transformat în motivul lui de a trăi,de a zâmbi și de a continua mereu orice s-ar întâmpla. Acum daca cădea avea cine sa îl ridice,cine sa îi intinda o mână de ajutor . Acum avea în sfârșit o primă iubire și acela era hyung-ul sau.

Taehyung nu este mai prejos. Acum oricine s-ar insinua la el chiar daca ar vrea o întâlnire sau doar o noapte cu el,primul gând ce îi venea era acel brunet ce îl aștepta nerăbdător in fiecare zi,în patul de spital. Nimic nu îl împiedica să îl iubească pe jungkook,chiar daca nu au nimic oficial ei se comporta ca un cuplu de  îndrăgostiți și asta nu se va schimba.

De fapt avea să se schimbe ceva dar mai este până atunci,cu siguranță relația dintre ei se va schimba mai devreme sau mai târziu dar unul dintre ei știa asta deja.

— acum că te vad,mă simt foarte bine hyung! – exclamă jungkook

— mă bucur iepuraș – taehyung se aplecă și îi sărută obrazul drept al brunetului

— hyung? – întreabă jungkook. Buzele lui formau un botic de rata ce lau confundat pe taehyung

Voia oare sa îl sărute?

— mmm da? – raspunde taehyung cu o întrebare.
Chiar începea să își piardă controlul cu acel botic

Sper sa îmi ceri un sărut altfel...

— de ce îmi spui mereu iepuraș? Nu sunt un iepure. – își țuguie buzele și mai tare .

Firar să fie jungkook

— serios jungkook? Tu te uiți în oglindă? Pari un iepure in doua picioare,dar mai drăguț decât el – spune ultima parte cu un glas melodios exact ca un indragostit.

— atunci tu ce ești? – întreabă

— mhh nu stiu. Sunt tot ce vrei tu sa fiu –
Îi zâmbește și îl învelește mai bine cu pătura complet alba

Vreau sa fi iubitul meu hyung....

— inima mea? – întreabă jungkook

— ce e cu inima ta? – un pic îngrijorat, taehyung întreabă.

Jungkook se rade de el un pic
— nu-i nimic cu ea hyung. – îi răspunde amuzat

— atunci?...– își ridică o sprânceană nedumerit fapt ce la făcut pe jungkook sa își piardă mințile.

Cât de bine poți să arăți Kim?

— poți să fi inima mea? – timid întreabă

—  inima ta? – jungkook afirmă dând din cap – de ce? –

— pentru că...p-pentru că...eu...– face o mica pauza și ia mai mult aer în plămâni – pentru că tu îmi faci inima sa bata. Oricât de rău m-aș simți, oricât de demoralizat as fi și oricât de bonlava ar fi inima mea tu o faci sa bată mereu doar cu un zâmbet, doar printr-un mic gest. De fiecare dată când te vad este exact când văd soarele după ploaie. Mai ridicat exact când am avut cea mai mare nevoie și n-nu mai lăsat să mor. de acea cred că tu ești exact că un transplant de inima. mi-ai înlocuit inima veche ce avea așa de multe amintiri triste și insulte cu una plina de fericire și plină de amintiri cu tine. Chiar daca sunt pe un pat într-un spital mă simt mai viu decât niciodată,îmi.a mea simte că bate hyung,tu ești inima mea –

Taehyung a rămas fără cuvinte, cu lacrimi in ochi acum ce rost mai aveau cuvintele? Dar un sărut?

Sa aplecat un pic spre brunetul cu obraji în flăcări și la sărutat . El nu se pricepe la exprimarea sentimentelor cu cuvinte dar faptele lui îți dă de înțeles tot ceea ce trebuie.
Că îl iubește. 



 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Prea siropos?

Fi Prima Mea Iubire Hyung ( TAEKOOK)Where stories live. Discover now