Szereplők

11 1 0
                                    

Son Goku, csillagharcos nevén Kakarotto. 48 éves, de a feltámadása után 38. Születésnapja július 4-én van. Bardock és Gine kisebbik fia. Raditz öccse. Felesége: Chi-Chi. Fiai: Gohan és Goten. Unokája Pan. Később születni fog egy lánya és egy unokája is, Pan öccse. Képes a Szuper Csillagharcos 3-ra. Miután Vegeta idősebbik lánya visszatér, vissza nőtt a farka. Szüleivel igen jó viszonyt ápol, bátyjával viszont ellenségesen viselkedik. Anyjával már találkozott a túlvilágon is egyszer. Születésekor harmadosztályú volt, az új besorolás szerint viszont elit harcos. Azért küldték a Földre, hogy leigázza azt, de beverte a fejét, és ezért megváltozott a viselkedése. Azonban néha még előjön belőle a gyilkos, főleg ha családjáról van szó.

Son ChiChi. 48 éves, de a megfiatalítás után 20. Születésnapja október 20-án van. Goku/Kakarotto felesége. Gohan és Goten anyja. Pan nagyanyja. Később születik egy lánya és egy unokája is. Akárcsak férje Vegitával, úgy ő is baráti rivalizálást folytat Vegita herceg feleségével, Bulmával.

Bardock. 87 éves, de a feltámadás után 31. Születésnapja február 2-án van. A csillagharcosok katonai parancsnoka. Gine férje. Raditz és Kakarotto apja. Elérte a Szuper csillagharcos első szintjét. Később sikerül elérnie a második szintet is.

Raditz. 55 éves, de a feltámadás után 25. Születésnapja január 9-én van. Gine és Bardock idősebbik fia. Kakarotto testvére. Öccse ölte meg mikor először találkoztak.

Turles. Sok mindent nem tudni róla. Valószínűleg rokona Kakarotto-éknak. Gokuval egyidős. 48 éves, de a feltámadás után 22 éves.

Gine Bardock felesége. Raditz és Kakarotto anyja. Születésnapja március 5-én van. 85 éves, de a feltámadás után 29. Később születni fog egy lánya. Nagyon jól kijön fia feleségével, és unokáival. Mikor először találkozik kisebbik fiával, zokogva a karjaiba ugrik. Mikor megtudja, hogy idősebbik fia meg akarta ölni Gohant nagyon dühös lesz.

Son Gohan Goku és ChiChi idősebbik fia. Videl férje, és Pan apja. 28 éves. Születésnapja május 17-én van. Később születni fog egy húga és egy fia is. Tíz éves korától hagyta abba az edzéseket. Végül nagymamája miatt folytatja az edzéseket. Ő is visszakapja a farkát. Nagyon erős, még az apjánál is erősebb, mikor dühös lesz. Képes a SSj 2-dik szintjére.

Son Goten Kakarotto és Chi-Chi másodszülött fia. 18 éves. Születésnapja május 10-én van. Mikor először utazik a Vegeta bolygóra, beleszeretett az egyik csillagharcos lányba. Végül ő is családjával együtt a Vegeta bolygóra költözik. Képes a 3-dik szintre.

Ifjú Sátán. Ő az egyedüli kívülálló, aki Vegetáékkal megy a Vegeta bolygóra. 49 éves, de feltámadásával csak 47. Születésnapja május 9-én van. Egy namek. Egyesült Nail-lel és a Mindenhatóval.

Sharotto hercegnő Vegeta herceg és Bulma hercegné idősebbik lánya. 19 éves. Születésnapja augusztus 1-én van. Trunks iker nővére és Bulla nővére. Később születni fog még két húga. 7 éves korában elrabolták, és egy másik bolygóra vitték, ahol gyilkosnak nevelték. De tizenkét év múlva megmenekül, és visszakerül családjához. Képes átváltozni Szuper Csillagharcos 4-be. Elrablása után kinőtt a farka.

Vegeta herceg Vegeta király és Jiduru királyné idősebbik fia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vegeta herceg Vegeta király és Jiduru királyné idősebbik fia. 53 éves, de egy évig halott volt, így csak 52 éves. Születésnapja augusztus 15-én van. Tarble bátyja. Felesége: Bulma. Fia: Trunks. Lányai: Sharotto és Bulla. Később születni fog még két lánya. A harmadik legerősebb az idősebbik lánya és Kakarotto után. Ő a trónörökös. Képes a Szuper Csillagharcos 3-ra. Visszakapja a farkát.

Bulma hercegné a Capsule Corp. nevezetű cég vezetője. Születésnapja június 30-án van. 52 éves, de megfiatalítás után 20. Férje: Vegeta herceg. Gyermekei: Trunks, Sharotto és Bulla. Később születni fog még két lánya férjétől, Vegita hercegtől. Miután valaki felélesztette a csillagharcosokat ő lett Bulma hercegné. Nagyon szereti férjét, és gyermekeit. Bármit megtenne értük.

Trunks herceg Vegeta herceg és Bulma hercegné fia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Trunks herceg Vegeta herceg és Bulma hercegné fia. Születésnapja augusztus 1-én van. 19 éves. Iker nővére: Sharotto. Húga: Bulla. Később születni fog még két húga. A Capsule Corp. vezérigazgatója és a csillagharcosok másod trónörököse apja után. Képes elérni a harmadik szintet.

Bulla hercegnő Vegeta és Bulma másodszülött lánya

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bulla hercegnő Vegeta és Bulma másodszülött lánya. 5 éves, a születésnapja szeptember 4-én van. Ereje nem nagy, mivel apja még nem kezdte el edzeni őt. Nagyon makacs kislány. Eleinte nem mer közelebb merészkedni apai nagyszüleihez, de végül megtörik a gát, és nagyon jól kijön velük.

Son Pan Videl és Gohan lánya. 6 éves, a születésnapja február 17-én van. Már négy évesen harcolt. Bulla legjobb barátnője.

Son Videl Mr. Sátán lánya. 28 éves, a születésnapja július 10-én van. Gohan felesége, és Pan anyja. Később születni fog egy fia is. Családjával együtt a Vegeta bolygóra költözik.

Nappa egy erős harcos. Goku legyőzi, de Vegeta öli meg, mert már nem tudja hasznát venni. 67 éves, feltámadás után 35.

Vegeta király a Vegeta bolygó uralkodója. Felesége: Jiduru. Fiai: Vegeta és Tarble. Unokái: Trunks, Sharotto, Ai és Bulla. 87 éves, feltámadás után 31.

Jiduru királyné Vegeta király felesége. Fiai: Vegeta és Tarble. Unokái: Sharotto, Trunks, Ai és Bulla. 87 éves, feltámadás után 31.

Tarble herceg Vegeta király és Jiduru királyné kisebbik fia. Gure férje. Vegeta herceg öccse. Gyermeke: Ai. 50 éves.

Ai hercegnő Tarble herceg és Gure hercegné leánya, és egyetlen gyermeke. 7 éves. Nagyon vagány, hirtelen haragú kislány.

Gure hercegné Tarble herceg felesége, egy űrlény. Lánya: Ai. 48 éves.

Új-VegetaWhere stories live. Discover now