4

465 22 0
                                    

yoongimin : Mișcă-ți curul și vino și ia-mă că-s beat mort

v.secrets : Îmi vine să te înjur în momentul ăsta

yoongimin : Vii, nu-i așa? Nu mă lăsa aici

v.secrets : Vin
v.secrets : La ce club ești?

yoongimin : Unde merg mereu bitch

*****

V și-a luat cheile de la mașină și a plecat după bunul său prieten, Yoongi. Știe că acesta mereu exagerează cu alcoolul și mereu ajunge beat. De câte ori nu l-a cărat și târât până acasă.

Când acesta intră în club, îl caută din priviri pe Yoongi, dar nu îl vede pe nicăieri. Se uită mai mult prin mulțime, dar nimic. S-a gândit că e la baie, așa că s-a dus într-acolo. Din afara băii se aud gemete, însă nu par ale prietenului său, așa că pleacă. Din nou se uită după Yoongi, din nou nimic. Acum se gândește că mai mult ca sigur a ajuns prin apartamentul uneia sau unuia distrându-se. A decis totuși să mai stea puțin. S-a așezat la bar și a comandat un pahar de whiskey.

-Sec? întreabă barmanul

-Da, te rog!

V a dat băutura pe gât și a mai comandat alte câteva. A ajuns exact cum era Yoongi când i-a dat mesaj, beat mort. Atunci s-a decis să plece, însă un tip random la sărutat. Acesta l-a împins pe băiat și a ieșit din club. Acesta s-a urcat în mașină însă i-a fost frică să pornească, așa că a blocat mașina și s-a mutat pe bancheta din spate adormind instant.

*****

famousandkorean : @v

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

famousandkorean : @v.secrets a fost aseară într-un club, iar un fan al său a surprins această fotografie când a fost sărutat de un tip al cărui nume nu se știe. Mai multe detalii pe site-ul nostru oficial

562k aprecieri 11k comentarii

soojinseo : @jiminpark ăla care îl sărută nu e fostul tău handicapat?

jiminpark : Wtf, daaa, sunt atât de rușinat în momentul de față

hoseokj : NU ÎMI MAI AMINTESC NIMIC, ÎMI PARE SINCER RĂU

v.secrets : Dacă știi că nu te poți controla, stai acasă, nu te îmbăta în ultimul hal în club

His ig // vminWhere stories live. Discover now