40

316 16 10
                                    

jiminpark : Maybe

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

jiminpark : Maybe

590k aprecieri -comentarii

@jiminpark a oprit comentariile

*****

V

Să sun? Nu! Să mă duc la el? Nu! Să îl urmăresc? Nu! Să mă răzbun pe Jennie? Nu! Jimin ar fi dezamăgit de mine. O să iert fiindcă realizez că Jennie s-a simțit folosită. Îmi asum toate greșelile.

Iubirea se arată diferit de la un cuplu la altul. Eu am realizat că îl iubesc pe Jimin când era gata să dea totul pentru relația noastră, iar eu în loc să întăresc legătura dintre noi, am distrus-o probabil definitiv!

*****

JIMIN

Poate îmi voi găsi puterea să te iert cândva. Mi-ai rupt inima și ai călcat-o în picioare în repetate rânduri, iar eu am doar am stat și am privit. De data asta îți va fi mai greu domnule Kim!


Sfârșit!

     Cartea asta va avea un volum 2 în care se vor împăca sau nu, nici eu nu știu încă, însă se vor întâmpla multe! Cel mai probabil volumul 2 va fi 90% text scris nu tip instagram pentru că așa veți înțelege mai bine ce se întâmplă cu personajele. Aștept părerile voastre despre cartea asta cât și ce așteptările pentru volumul 2. Vă mulțumesc că ați citit "His ig"!

His ig // vminUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum