5. 5 luotia aikaa

383 25 1
                                    


Osa 5
-5 luotia aikaa-

*Taehyung nk*

Kävelin hiljaista katua pitkin reippaalla tahdilla. Aivot ja järki käskivät kääntyä heti takaisin mutta jalat vain veivät eteen päin. Kello oli puoli 10 ja oli jo ihan pimeää. Tämä osa kaupunkia oli aika halpaa asuinaluetta joten ei sitä koskaan tiedä mitä hulluja täällä asuu. Katuvaloistakin vain muutama paloi.

Panin merkille taivaalla loistavan täysikuun ja lukemattomat tähdet. Näin tyyni ja pilvetön ilta voisi olla ihan kauniskin jos ei oteta huomioon mihin olin menossa. Juuri tällaisilla ilmalla olin tottunut menemään öisin parvekkeelle istumaan ja selvittämään ajatuksiani. Yleensä se oli vaan sitä että itkin miten paljon vihasin elämää ja vihasin itseäni. Voi kuulostaa jonkun mielestä lapselliselta mutta siitä olin oikeasti saanut jotain helpotusta mun paskaan oloon. Outoa, en ole tehnyt niin enää pitkään aikaan.

Nyt en kuitenkaan ole katselemassa tähtiä, vaikka toivoisinkin että olisin. Se hylätty kuntosali, jossa mun piti tavata Jungkook ja sen porukka, oli enää parin korttelin päässä.
Minjae oli kyllä vakuutellut ettei Jungkook tekis mulle yhtään mitään. Juupa juu. Sitä samaa Sungjae ja Eunwoo oli sanonut Jacksonin bileistä ja mitäs sitten kävi?

Jimin oli melkein onnistunut tunkemaan itsensä tänne mukaan. Siitä oltiin väännetty varmaan 2 tuntia eikä Jimin todellakaan luovuta helposti. Jouduin vääntämään sen hänelle rautalangasta miksi mun on pakko mennä ja miksi en voi otta Jiminiä mukaan. Jouduin vielä vakuuttamaan sille että olisin turvassa ennen kuin se antoi mun lähteä, vaikka tiesin kyllä itsekkin että se oli kaukana totuudesta.

Nyt kun tarkemmin miettii niin olisin ehkä voinut jäädä kotiin.

Olin huomaamattani saapunut kuntosalin ovelle. Tai jos sitä nyt oveksi voi enää sanoa. Jokainen lasi oli rikottu ja ovi roikkui vain yhden saranan varassa. Rakennus sinänsä oli ihan kohtuu hyvässä kunnossa, ei se mitenkään hajoamis pisteessä ollut. Jotkut teinit ne vaan riehuu ja hajottaa ikkunoita.

Sisällä näytti olevan vielä joitakin kuntosalin laitteita tallella mutta muuten paikka näytti enemmänkin narkkarien asuinpaikalta. Astelin hitaasti peremmälle katsellen ympärilleni.

"Tae!"

Huuto kuului Minjaelle, joka viittoi minua huoneen perältä tulemaan sinne. Siellä kaikki muutkin näyttivät olevan.

"Sä tulit sittenki" Minjae sanoi kun tulin heidän luokseen.

Yritin olla mahdollisimman rento ja käyttäytyä normaalisti vaikka tilanne oli vähintäänkin stressaava.

"Jooh, eipä mulla paljoo ollu vaihtoehtoja"

Katseeni kiinnittyi nyt jonkun painonnosto laitteen päällä istuvaan Jungkookiin joka tuijotti minua murhaavasti. Oh god eikö tolla jätkällä oo mitään muuta ilmettä. Ihme ettei se vieläkään oo pistäny multa tajua kankaalle. En vaan tajua miks kaikki muijat juoksee sen perässä. Tossa ihmisessä ei oo mitään mahtavaa. No joo... onhan sen naama ja kroppa niiden kaikkien ylistävien puheiden veroinen mutta täys kusipää ja hullu se on, ei mitään muuta.

Äkkiä hän nousi ylös ja löi kädessään olleen puukon viereiseen seinään niin että hätkähdin. Vaikka yritin olla näyttämättä sitä ulos päin, mua pelotti ihan helvetisti.

"Ala selittää huora, mitä helvettiä sä hyödyt ton huhun levittämisestä!?"
Hän huusi päin naamaani

"Mitä??"

5 Luotia  || TaekookWhere stories live. Discover now