🌵

196 17 3
                                    

ALEXANDER WEST

Bunkó és flegma vagyok általában az emberekkel, ha hozzám szólnak. Olyan vagyok, mint egy kaktusz. Ha valaki hozzám szól, úgysem leszek vele aranyos. Az életem az elejétől kezdve el van baszva mert anyám itt hagyott engem és a húgom apámmal mert neki fontosabb volt a karriere. Lehet azt gondolta, hogy apámnak olyan nincs szóval hozott egy frappáns döntést. 

Kedvenc időtöltésem sorozatokat és filmeket nézni és azokat kifigurázni. Néha apám is beszáll a buliba és rohadt jókat szoktunk röhögni. Úgy gondolom apától örököltem a modorom és anyámtól az érzékenységem. Hát ja, belülről olyan vagyok mint egy kislány, de ezt az oldamat csak az ismeri, akit valaha közel engedtem magamhoz.

A húgom Lottie egészen aranyos a maga módján, bár néha felforr tőle az agyvizem és alkalom adtán, azt kívánom bár magával vitte volna az anyám, de általában úgy viselkedik mint egy normális 9 éves. Akikkel a tököm tele van azok a vinnyogós, tapadós barátnői, akik néha meglátogatják a házunkat. Rajtam szoktak csüngeni mert "olyan helyes vagyok" csak azt nem tudják, hogy kicsit sem hoznak lázba a nők.

Nyári Éjszakák ✓Where stories live. Discover now