45

40 4 0
                                    

2:30 pm

Boli sme na mieste. Nikdy som si nemyslel, že by sme tu mohli byť opäť spolu. Že by sme sedeli na našej lavičke rovnako ako pred rokmi. Že by sme si užívali spoločné chvíle a naše pohľady na seba.

"Lucas ?"

"Áno ?"

"Len chcem, aby si vedel, že ma to vážne mrzí. A nikdy si to neodpustím. Neodpustím si to, že som stratil, tak dokonalú osobu ako si ty. "

"Pozri sa na mňa... Chcem, aby si sa kvôli tomu netrápil. Mali sme obaja kvôli tomu zlé obdobie. Ale nebola to len tvoja chyba. Mohli sme sa snažiť viac, aby sme to zachránili. Ale teraz to nie je podstatné. Podstatné je to, že som tu pri tebe. Že sedím po tvojom boku a že ťa držím za ruku. A budem sa snažiť, aby sme boli šťastní ako predtým."

"Ja dobre viem ako veľmi si sa kvôli tomu trápil a to ma na tom bolí najviac. Nechcel som ti takto ublížiť. Ale teraz sa budem snažiť vynahradiť ti všetky tie chvíle plných sĺz a smútku. A tiež sa budem snažiť, aby sme boli šťastní. Lebo milujem tvôj úsmev. Vždy som ho miloval. Tvoj úsmev bol prvý dôvod kvôli ktorému som daroval moje srdce tebe."
The Least Of Me- david hugo.

The Moon and LucasWhere stories live. Discover now