Yapma...

2.3K 157 124
                                    

9.Bölüm

Kuzey kolundaki saate baktı. Sabahın altısı olmuştu. Sonra kolunda yatan kadına baktı. Gece boyu bi sırtını dönmüş bi göğsüne sokulmuş, derin bi uykudaydı kadın, ne adamın saçlarını öpmesini ne de ince uzun parmaklarının defalarca yüzünde yol çizmesini hissetmemişti. Yıldız'ın kenarda kalmış elini alıp parmaklarını okşadı. Uçlarını teker teker öpüp elini tekrar kenara bıraktı.

Kuzey kadının yüz hatlarını hafızasına kazımaya çalışmaktan uyuyamamıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kuzey kadının yüz hatlarını hafızasına kazımaya çalışmaktan uyuyamamıştı. Gözleri iyice ağrımaya başladığında kadının yukarı kıvrılan dudağını gördü.

Belki ki güzel bi rüya görüyordu. Aklına Yıldız'ın aşık olduğu adam gelince suratı kasılmıştı. Boynundaki damar belirginleşirken aklında tek bi soru vardı.

Onu görüyorsun diye mi hasret çektiğim o dudakları yukarı kıvrıldı?..

Yıldız yine arkasını dönmüş gördüğü rüyanın keyfini çıkarıyordu. Kuzey kadını sanki o adamdan sakınmak istermiş gibi sarmalarken ellerini birbirine kenetledi. Kafasını kadının saçlarına gömdüğünde uzattığı diğer kolunu Yıldız'ın omzuna koyup aradaki bütün mesafeyi kapadı.

Belki de ikisi de içlerindeki ateşe dışa vursalar mutlu olucaklardı. Ama işte onların aşkı da kulelerinki gibiydi, arada denizler oldukça birbirlerini imkansız sanıcaklardı...

Saat dokuza yaklaştığında Yıldız hareketlenmeye başlamıştı. Kuzey uyumadığı anlaşılmasın diye gözlerini yumdu. Yıldız uyandığında ilk gördüğü Kuzey'le ellerinin kenetli olmasıydı. Omzundaki eli fark ettiğinde usulca arkasını döndü.

Kuzeyle yüz yüze geldiğinde nefesleri birbirine karışıyordu. Adam kadının nefeslerini yüzünde hissettiğinde kalbinin sesini yattığı yerden duyuyordu. İçinden;

"Boğazımda mi atıyo bu?"

Diye küfürler savurdu kalbine, Yıldız'la burun burunayken bu oyunu daha fazla sürdüremeyeceğini anladı. Kadın yüzünü seyrederken gözlerini açtı. Maviş gözler kendi gözleriyle buluştuğunda, Yıldız bu hareketle irkilmiş geriye sendelemişti. Kuzey Yıldız'ı kendine çektiğinde kadın düşmekten son anda kurtuldu.

Yıldız tuttuğu nefesini sesli bir şekilde bırakmıştı. Kuzey kendini kadına çekiliyormuş gibi hissederken bi kolunu destek almak için koltuğa dayadığında Yıldız'ı da kendiyle koltuk arasında bırakmıştı.

Yavaş yavaş eğildi kadının dudaklarına, engel olamıyordu kendisine santimler kalana kadar yaklaşmaya devam etti. Taki göğsünde kadının ellerini hissedene kadar..

Saklı SevdamWhere stories live. Discover now