Sadece benim...

2.2K 151 203
                                    

Yıldız'ın elini tutup, avucunda tuttuğu fotoğrafları sertçe kadının eline koydu. Yıldız adamın buruşturduğu fotoğrafa baktığında Kuzey çoktan gözden kaybolmuştu.

-18.Bölüm-

Kuzey şirketten çıkıp arabasına bindi. Yıldız fotoğrafa baktıktan sonra adamın peşinden koşar adım şirketten çıktı. Kuzey arabasını çalıştırdığında kadın arabanın yanına geldi. Elini arabanın camına vurup adama sesini duyurmaya çalıştı.

"Kuzey yalvarırım gitme, ne olur gitme" dedi hıçkırıklarının arasında.

Adam bakışlarını hız çizelgesine sabitlemişti. Direksiyonu sıktığı beyazlaşan parmak boğumlarından belli oluyordu. Ufak bir yaş düştü donuk bakışlı gözlerden, dişlerini sıkarken elinin içiyle yanağındaki yaşı sildi.

"Sevgilim ne olur yüzüme bak... N'olur Kuzey"

Kuzey kadının sesiyle gözlerini kapattı. Kafasını hızla iki yana salladı. Kadının cama vurmasını önemsemeyerek gaza bastı. Vitesi bire aldığında arabanın ilerlemesiyle Yıldız'ın eli camdan siliniyordu. Adam ana caddeye çıktığında kadın olduğu yere yığılıp kalmıştı.

"Gitme.."

Güvenlik görevlileri yanına gelip kaldırmaya çalışırken o ardı arkası kesilmeyen göz yaşlarıyla boğuşuyordu.

Ayağa kalktığında beklemeden arabasına bindi. Kuzey'in peşinden giderken adamın bir delilik yapmasından korkuyordu.

* * *

Kuzey Kozalak inşaatın önünde sert bir frenle durdu. Arabayı park etmeden indi. Anahtarları valelerden birine atarken hızlı adımlarla şirkete girdi. Danışmaya geldiğinde masanın arkasındaki kadına Hakan'ı sordu.

"Randevunuz var mıydı Kuzey bey?"

"Başlatma randevundan, nerde o?"

Masanın arkasındaki kadın güvenliklere bir bakış attığında Kuzey'inde arkasında beklediği adam belirmiş, pis bir sırıtışla Kuzey'e bakıyordu.

"Hoş geldin Sancak-"

Hakan'ın sesini duyduğu gibi arkasına dönen Kuzey, adamın suratına sert bir yumruk indirmişti. Hakan beklemediği anda gelen darbeyle yere düşerken Kuzey yerdeki adamın üstüne çıkıp üst üste yumruklarını Hakan'ın yüzüne indirdi.

Danışma yerindeki kadının tiz çığlığı etrafta yankılanırken iri kıyım iki güvenlik Kuzey'in kollarından tutmaya çalışıyordu.

Adam güvenliklerden kurtulmak için ayağa kalkıp "Sakinim" dedi. İki adam da kollarını bırakınca Hakan'ın üzerine eğilip yakasını kavradı.

"Bi daha benim olana dokunursan seni öldürürüm Hakan, sana yemin ederim seni öldürürüm!"

Adamı tehdit ettikten sonra bir yumruk daha atmıştı ki güvenlikler bu sefer adamı daha sıkı tutup ne kadar çabalasa da bırakmadılar.

"Kuzey!"

Kuzey omuzunun üstünde ona seslenen kadına bir bakış attı.Hakan yüzünde pis bi sırıtışla ayağa kalktığında Kuzey'e bakıyordu. Dudağından akan kanı dilinin ucuyla sildi.

"Valla buna değerdi. Yurt dışında Yıldız ile iki gün"

Dişiyle alt dudağını ısırdı. "Nefis bi tatil."

"LAN!"

Kuzey kolunu tutan güvenlikçilerden kurtulup Hakan'ın boynuna yapıştı. Adamın suratındaki sırıtış yavaş yavaş kaybolurken yüzü git gide morarıyordu. Adamın elleri sanki kuvvetli bir yapıştırıcıyla Hakan'ın boğazına yapışmıştı. Güvenlikçiler ne kadar çabalasa da ikisini ayıramıyordu. Yıldız adamın yanına gidip kolunu tuttu.

Saklı SevdamWhere stories live. Discover now