22. kapitola

3.2K 91 0
                                    


Sam

Odložil som posledný tanier do skrinky. V kúpeľni nás už čakala vaňa plná horúcej vody. Ruku som už mal na kľučke, keď ma Kate za tričko odtiahla od dvier.

„Počkaj, chcem, aby to bolo dokonalé. Urobím pár úprav, a ty si zatiaľ sadni do obývačky. O minútku ťa zavolám."

Nemal som na výber, lebo mi zaplesla dvere rovno pred očami. S povzdychom som si sadol na svetlomodrý gauč a čakal na svoj signál. O päť minút sa dvere otvorili. Kate vyšla z kúpeľne a prebehla ku mne. Rukami mi zakryla oči.

„Všetko je pripravené. Ale chcem aby to bolo prekvapenie. Povediem ťa. Nepokúšaj sa nakúkať."

„Rozkaz madam. Ale prosím ťa, pokús sa mi nerozbiť nos."

Opatrne som sa postavil. Bola nízka, takže som sa musel trochu prikrčiť. Pod nohami som zacítil studené kachličky a do nosa mi udrela sladká kvetinová vôňa. Niečo mi hrozne pripomínala, ale čo...

Kate mi odkryla oči. Najprv som sa musel prispôsobiť šeru sviečok, ktoré rozložila všade okolo vane na levích nôžkach. Vaňa bola plná peny a na jej hladine plávali lupene bielych ruží. Odhalil som pôvod tej vône aj to, pre čo mi bola taká povedomá.

„To sú ruže od Julie. Súdiac podľa toho, ako si ma celý víkend doberala, by sa jej veľmi páčil spôsob, akým ich zužitkujeme."

Nepopieram, že moja stará mama dokáže byť niekedy hrozne perverzná.

„Vyhovuje ti to? Alebo je toho na teba priveľa? Chcela som, aby to bolo romantické."

„Je to dokonalé."

Otočil som sa a zahľadel sa na jej dokonalú tvár. Tričko som jej pretiahol cez hlavu a odhodil ho ku dverám. Mala na sebe podobnú podprsenku, akú som jej ukradol minulý víkend. Pobozkal som ju a nahmatal jej zapínanie. O chvíľu už ležala vedľa trička.

Prikrčil som sa, aby mi mohla prevliecť tričko cez hlavu. Chytila mi pás riflí a pomaly mi ich stiahla. Vystúpil som z nich a znova sa jej prisal na ústa.

Pomaly som sa jej pre bozkával ku kľúčnej kosti, pomedzi prsia, cez brucho až k pásu nohavíc. Stiahol som jej ich a kochal som sa jej nahým telom. Bolo dokonale zaoblené, každá krivka do seba presne zapadala a vytvárala prekrásne presýpacie hodiny. Pobozkal som jej bok stehna a postavil sa.

Prešiel som k vani a vošiel do nej. Opretý o okraj vane som si ju pritiahol na hruď. Prevesil som jej paže cez ramená a preplietli sme si prsty. Opretá o moje plece mi posievala sánku jemnučkými dotykmi pier. Cítil som sa ako v raji.

Vášeň vo mne narastala. Rukami som jej zablúdil na citlivé miestečko. Zastonala a na líca jej vystúpila červeň. Rukou mi zablúdila do vlasov. Bozkával som ju na krk a nechal som sa unášať jej slastnými stonmi.

Zastavila mi ruku. Posunula sa a hlavou mi naznačila, aby som si sadol na okraj vane. Uchopila ma do rúk a pomaly ma dráždila.

„Kate, pre Kristove rany, chceš ma zabiť?"

Pousmiala sa. V očiach sa jej mihlo čosi diabolské a zobrala si ma hlboko do horúcich úst. Skoro som prepadol cez okraj vane. Dráždivo ma oblizla, až som sykavo vtiahol vzduch pomedzi zuby.

Nadvihol som ju za lakte a lačne som sa jej prisal na ústa. Za boky som si ju otočil chrbtom.

„Na štyri, hneď."

Okamžite ma poslúchla. Kľakla si a rukami sa oprela o okraj vane. Dychtivým pohľadom sa prizerala ako sa k nej približujem so vztýčeným údom v rukách. Bože, ešte nikdy som nebol taký vďačný za antikoncepciu!

IskrenieWhere stories live. Discover now