44. Bölüm>Sonunda Düğün<

13.8K 691 169
                                    

Merhabalar 🤭

Biraz geçikti sanırım:/ ama bazı bölümler vardır yazması zor olan, galiba bir kısımda zorlandım o yüzden biraz geçikti ☺️

Bölüm şarkısı ve dans şarkıları Hirai Zerdüş- Çok sev beni medya da dinlemenizi öneririm ❤️

Ve herkese Hayırlı Bayramlar ❤️🤗

Keyifli Okumalar ❤️

Keyifli Okumalar ❤️

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***Viyan***

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

***Viyan***

Sözlerimden sonra Demirhan elimi tuttuğunda gülümsedim.

"Titriyorsun." Bana bakmadan çıkışa ilerlerken

"Seni gelinliğin içinde gördüğüm an başladı, sakinleşmeye çalışıyorum Sevdam." Arabanın yanında durduğumuz da herkes arabasına geçerken bizde Demirhan ile arabaya bindik, arabayı çalıştırmadan yanına yaklaşıp yanağından öptüm.

"Sakinleşmene yardımcı olur." Bakışları beni bulurken

"Bu sakinleşmemi sağlamaz Sevdam." Dedi gülümseyerek arabayı çalıştırdığında başımı iki yana sallayıp elini tuttum,kısa süren yoldan sonra araba durduğunda indik arabadan, Demirhan elimi tuttuğunda birlikte ilerlemeye başladık. Üstümüze atılan çiçekler, paralar ilerledikçe yükselen zılgıt sesleri karşılıklı durduğumuz da yükselen müzik sesiyle ellerimi havaya kaldırdım Demirhan da iki yana açtığında gülümsedi gözlerini bir an benden ayırmadan oynamaya başladığında bende gözlerimi ayırmadım Demirhan'dan. Müzik bittiğinde yerimize geçerken Ezo geldi yanıma

"Neden dans etmediniz Viyan?" omuz silkip

"Demirhan sevmiyor dans etmeyi, böyle daha güzel oldu." Dedim gülümseyip başıyla onayladı ardından Mirza gelmiş abisini oynamaya zorlamıştı, uzaktan baktığım Demirhan'ı izlemeye dalmışken,göz göze geldik gülümsedi, o an koluma dokunulmasıyla bakışlarımı Demirhan' dan çektim.

"Sultan hanım?" Kolumda olan elini çekmeden

"Sen nasıl giyersin bu gelinliği sende hiç edep yok mudur?" Kaşlarım çatılırken

VİYAN~Sabrın En Güzeli 3.Seri~TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin