Κεφάλαιο 3

382 18 5
                                    



2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

 Ο Albus Severus Potter εδώ και 2 εβδομάδες δεν έχει κουνηθεί από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Οι φίλοι του Scorpius Malfoy,Ed Longbottom,Sissy Scamander και η ξαδέρφη του Rose Granger-Weasley τον επισκέπτονται καθημερινά και του κρατούν συντροφιά.Ο Scorpius Malfoy, ο κολλητός του,είχε ήδη βρει αντικαταστάτη για τον Albus στην ομάδα του quidditch.Τον Frank Zabbini.Τον γιο του Blaise Zabini και της Pansy Parkinson.






ALBUS:Τι λέει με τον Frank?

SCORPIUS:Τα πάει πολύ καλά.Είναι σαν να παίζεις εσύ.Ήταν πολύ καλός στη χθεσινή προπόνηση.

ALBUS:Να μου κάνεις τη χάρη Scor κανένας δε μπορεί να με αντικαταστήσει εμένα. ΟΚ?

ROSE:Κατέβα λίγο από το καλάμι σου κύριε Potter.Και πρόσεχε πως μιλάς στο αγόρι μου γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου.Συνενοηθήκαμε?

ALBUS:Εντάξει βρε ξαδερφούλα μη βαράς.Αυτό που όταν γνωριστήκαμε με τον Scorpius δεν ήθελες ούτε να τον ξέρεις και τώρα είστε μαζί...μπορεί να με κάνει να σπάσω και το άλλο μου χέρι.Του έχεις πάρει τα μυαλά.Κανόνισε φίλε να χάσουμε τον αγώνα αύριο με το Ravenclaw εξαιτίας της.

SCORPIUS:Μην ανησυχείς Al.Έτσι κι αλλιώς έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να κερδίσω και να αφιερώσω την νίκη σε εσένα και τη Rose.

ROSE:Αλήθεια αγάπη μου?

SCORPIUS:Ναι ομορφιά μου.

ALBUS:Έλα φτάνουν τα μέλια.Θα ξεράσω.

ROSE:Καλά φεύγω εγώ.Πρέπει να βρω τα παιδιά να τους πω πως είσαι.Άντε τα λέμε.

Η όμορφη κοκκινομάλα δίνει ένα πεταχτό φιλί στο αγόρι της και αποχαιρετάει τον ξάδερφό της.Ενώ τα δύο αγόρια περιμένουν να βγει η Rose από το χώρο για να πουν τα δικά τους.

SCORPIUS:Να δούμε πως θα ρίξεις την Bev με τέτοια μούτρα.

ALBUS:Ναι καλά.Σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει.Αφού είναι συνέχεια με αυτό τον ηλίθιο τον  Roben Jacobs,που έτσι και βγω από εδώ μέσα θα τον κάνω μετρήσει πέντε-πέντε τις σκάλες του κάστρου.

SCORPIUS:Ζηλεύεις ε?

ALBUS:Εσύ αν έβλεπες ένας τύπο να ακουμπάει τα μαλλιά και τη μέση της Rose τι θα έκανες?Θα του έσπαγες τα μούτρα ή θα τον πετούσες από τον πιο ψηλό πύργο του Hogwarts?

SCORPIUS:Βασικά θα τον σκότωνα με τη μία.

ALBUS:Α όχι εγώ θέλω να τον βλέπω να υποφέρει,όπως και εγώ.

SCORPIUS:Υποφέρεις Potter?

ALBUS:Ναι Malfoy.Όπως υπέφερες και εσύ πριν τα φτιάξετε με τη ξαδέρφη μου.Δε σε πλήγωνε που δε σου έδινε σημασία?Τώρα σε βλέπω πόσο ερωτευμένος είσαι μαζί της,αλλά πάνω από όλα είναι και αυτή μαζί σου.Και σε νοιάζεται.Και ο Ed με την Sissy επίσης αγαπιούνται πολύ.Ενώ εμένα η Bev ούτε να με φτύσει.

SCORPIUS:Εφόσον από εβδομάδα θα βγάλεις το γύψο...γιατί δεν πας να της μιλήσεις?

ALBUS:Όχι.Δεν υπάρχει περίπτωση.Ας πάει να κάνει ότι θέλει.Θα την ξεπεράσω.Δε μπορεί...

SCORPIUS:Ξέρουμε και οι δύο πώς αυτό είναι αδύνατον.Και εγώ πόσες φορές το προσπάθησα.Εσύ ο ίδιος μου είχες πει πως δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τη Rose.

ALBUS:Εγώ δεν είμαι σαν εσένα,οκ?



HARRY POTTER:NEXT GENERATIONWhere stories live. Discover now