bir; "kamaboko gonpachiro"

1.2K 108 163
                                    

"hey, hey, inosuke'yi gördünüz mü?"

sarı saçlı çocuk, agatsuma zenitsu, sınıf kapısının hemen önündeki kızlara sorusunu yöneltirken terli saçlarını geriye atıp dirseğini kapıya yaslayarak kendisini biraz daha havalı göstermeye çalışsa da gömleğinin etekleri pantolonunun dışına çıkarken ve lacivert kravatı ise bağlanmamış bir şekilde boynundan sarkarken istediği görünümü elde ettiği pek söylenemezdi. yani, en azından kanzaki aoi'nin gözünde bu çocuk havalı olmanın yanından bile geçemezdi çünkü sınıfın futbol takımına bir bakıma zorla katılan zenitsu, karşı takımın rakiplerinden biriyle karşı karşıya geldiği an kendisini yere atar ve dizi acıdığı için tanjirou onu revirdeki yataklardan birine götürene kadar ağlardı; okulun hemşiresi kochou-san'a yardım eden aoi ise okulda tanjirou ve inosuke'den sonra zenitsu'nun sızlanmalarını en çok çeken kişi olduğu için o sırada hiç de lise öğrencisi gibi gözükmeyen bu çocuğa havalı diyememesinin birçok sebebi vardı.

siyah saçlı kız kafasını sallayarak karşısındaki çocuğu onaylayacakken içeriden gelen "biri şunu durdursun!" çığlığı yüzünden bunu yapmasına gerek kalmamıştı çünkü eğer 2-B sınıfından biri böyle bağırıyorsa nedenini o sınıftaki herkes -hatta yan sınıflar ve bazı alt dönemler bile- bilirdi.

zenitsu hızla sürgülü kapıyı çekip içeri girdiğinde bağıran kızın işaret ettiği tarafa baktı ve inosuke'nin tanjirou'nun sırasının hemen önünde olduğunu gördü. siyah ve kırmızının harmanladığı bir rengi taşıyan saçlara sahip oğlanın mavi kapaklı defteri hashibira inosuke'nin elleri arasındaydı, yere 10'dan fazla defter sayfası saçılmıştı ve eğer murata inosuke'yi engellemeye çalışmasaydı o sayfaların sayısı artmaya devam edecekti.

"bırak beni kanata!" inosuke öfkeyle bağırsa da sınıftaki öteki çocuklar onun bu taşkın davranışlarına alıştıkları için yerlerinden kıpırdamıyorlardı, sınıf başkanı olan murata onu engelleyecek tek kişiydi çünkü başkan yardımcısı biraz çelimsiz bir kız olduğu için "inosuke! kes şunu artık!" diye bağırmaktan başka bir şey yapamıyordu.

ah, tanjirou'nun onu çağırdığını söyleyecektim ama bu olaya karışmasam daha iyi.

zenitsu dışarıya çıkmaya yeltendiği sırada kapının önündeki aoi şu karmaşağı çözmeden buradan ayrılmasına izin vermeyeceğini belli eder şekilde karşısına dikilmeden hemen önce aklından geçirdiği şey buydu.

"ne yaptığını sanıyorsun sen?" bir sorudan çok murata'ya yardım etmezsen seni ben öldürürüm gibi gelmişti zenitsu'nun kulağına. yine de şansını denemek için koşmaya hazırlandığında aoi onu kolundan tuttuğu gibi inotsuke ile murata'nın üzerine itmiş, üç oğlanın da yere düşmesine sebep olmuştu.

zenitsu, üzerine düştüğü inosuke sarı saçlarını çekiştirmeye başladığında onu engellemeye çalıştı ama pek başarılı olduğu söylenemezdi. murata uçları dışında siyah saçlara sahip olan öfkeli çocuğun elindeki defteri çekmeye başlasa da inosuke yerde olmasına rağmen bırakmadığı için bir çatışma daha yaşandı.

"ismim murata!" sınıf başkanı sonunda inosuke'nin elinde kalan sayfayı kurtaramasa da yaprakların yarısını sağlam bir şekilde elde edebilmenin mutluluğuyla defteri tanjirou'nun sırasına koydu ve zenitsu'yu üzerinden tekmeleyerek atıp bir sinir küpü olarak dışarı çıkan oğlanın arkasından bağırdı. "sınıfta koşma!"

tabii ki de, inosuke'nin umurunda değildi. "seni öldüreceğim, kamaboko gonpachiro." diye mırıldanıyordu ve tanjirou'yu gördüğü an suratına bir tane patlatacaktı ki bunun en büyük sebebi, koridordaki öğrencilerin yanlarından hızlı bir şekilde geçerken her adımında daha çok buruşturduğu kağıttı.

üzerinde inosuke'nin karakalem bir çiziminin olduğu, tanjirou'nun defterinden kopardığı kağıt.



🌂

merhabalar -yüz bininci selamım falan bu-

bildirimlerinizde beni görmekten sıkıldınız biliyorum ama bu sefer de inosuke'nin doğum günü için buraya damlamış bulunmaktayım

vee bu kurgu da yedi bölümlük bir şey olacak, tabii ki #savethefandoms etiketiyle

bu kurgunun taslaklarımda çürümesini engelleyen kişinin tüm şapşallıklarıyla kalbimi eriten bir çocuk olduğunu not düşüyor, iyi okumalar diliyorum♡

kimi no na wa 》 tansukeWhere stories live. Discover now