- ÜÇ -

3.3K 222 348
                                    

_Real_hayaller_ Bu bölümü sana ithaf ediyorum canım ♥️♥️
"

Sen de kimsin ?"

Şaşkınlıkla yolun karşısındaki lambanın altında duran silüete bakıyordum aynı şekilde o da bana .
İçten içe çığlık atmak istesem de hızla camı kapattım ve hemen yorganın altına girip saklanmaya başladım .

Sanki yorganım beni tüm kötülüklerden koruyacakmış gibi gelirdi . Bu küçüklüğümden bu yana süregelen bir alışkanlığımdı.

Bilmem kaç saat yorganın altında kalmıştım o adamın gittiğinden emin olmak için yavaşça yorganın altından sıyrılıp camın yanına gittim ve perdeyi küçücük araladım . Aynı yere baktığımda kimsenin olmayışını görüp derin bir nefes almıştım ki birden cama atılan taşla birlikte yerimden sıçradım.

O adam camımın önüne kadar gelmiş olamazdı herhalde o kadar cesaretli olduğunu sanmıyordum . Eğilip aşağıya baktığımda Doğuyu görmüş çok şaşırmıştım .

Camı açıp sessizce ; " Senin ne işin var burada ?" Diye sordum .

" Gidecek bir yerim yok ne olur beni bir kaç gün daha sakla sonra gideceğim söz veriyorum istersen dükkanda hiç para almadan bile çalışabilirim ." Dedi aynı sessizlikle ve ekledi ; " beni eğer yakalarlarsa kesin öldürürler bir iyilik yap ne olur yalvarıyorum sana ."

Ne yapacağımı düşünürken babamlara birazcık öfkeli olduğum aklıma geldi Doğuyu dükkana almak da istemiyor değildim bu nedenle .

"Bunu bir düşünmem lazım kibarcık ." Dedim ve cami kapattım.

Aşağıya Doğunun yanına gidecektim ve onu dükkana götürüp yeniden saklayacaktım.

Babamlar oturma odasında televizyonun karşısında uyuya kalmışlardı . Yavaşça ve parmak ucunda yürüyerek kapıdan dışarı çıkmış Doğuyu aramaya başlamıştım. .

Üzgün bir ifade ile sağa sola bakınan Doğu , benim kapıyı açtığımı görünce koşarak yanıma geldi ve ; " Senin inan ki hakkını ödeyemem iyi ki varsın ." Dedi ve tam bana sarılacaktı ki hemen kendini geri çekti ekledi ; " sarılmak ,dokunmak yok unutmuşum ."

" Şimdi sessizce gitmemiz gerekiyor kimse görmemeli seni , yoksa çıra gibi yakarlar bizi ." Dedim tehdit edercesine .

Olumlu bir şekilde başını salladı ve ; " Peki tamam ." Dedi.

Ben önde o arkada yavaş yavaş ilerlerken hemen yanımızdaki konteynırdan bir kedi fırladı ve arkasına bile bakmadan kaçmaya başladı.

Bunu gören Doğu bastı tabi ki çığlığı , bunu duyan Fatma Teyze de durur mu hemen uyanıp penceresinden bakıp beni ve Doğuyu gördü .

" İşte şimdi sizi yakaladım . Biliyordum bir sevgilin olduğunu, bir de bana laf edersin ben hiç olmazsa senin gibi saman altından su yürütmüyorum . " Dedi ve eline ne ara aldığını görmediğim telefonuyla Doğu ve benim resmimi çekip içeri kaçtı .

"İşte şimdi yandık , bu kadının tüm mahalleli içinde bulunmak kaydıyla bir WhatsApp grubu var şu an resimlerimiz çoktan herkese gitmiştir . " Dedim ve kaldırımın bir köşesine oturup kara kara düşünmeye başladım.

Doğu ise ne yapacağını bilemez halde bir sağa bir sola koşturup duruyordu .

"Buldum !"

Doğuya bakıp "ne buldun ." Dedim merakla .

Hemen yanıma geldi ve fısıldayarak konuşmaya başladı; " Madem bu kadın bizi sevgili zannetti bırak öyle düşünmeye devam etsin seninle ufak bir kavga ederiz ayrıldı gibi yaparız olur biter ." Dedi.

 DİKKAT! DAMAT KAÇABİLİR  (Kitap Oldu)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin