3. bölüm

66 66 6
                                    

   Emily tüm kıyafetlerini yerleştirmişti ama aklı hala Marcus taydı. Onu en son 3 saat önce görmüştü. Odasından çıktı ve karanlık uzun koridoru incelemeye başladı . Odası koridorun sonundaydı ve merdivenlere çapraz dı bu biraz da olsa içini rahatlatmıştı çünkü karanlığı sevmiyordu Emily, ona uğursuzluğu anımsatıyor şu karanlık, bu yüzden hep kaçtı karanlıktan .

Emily merdivenlere yöneldi . Nereye gideceğini bilmiyordu ve bu konak gereğinden daha sessizdi . Emily merdivenlerin sonunda beklemeye başladı , biraz ileride Marcus ' un kız kardeşini gördü . Bir kaç çalışanı azarlıyordu ve gerçekten çok öfkeliydi . Emily ürkekce oraya doğru yöneldi. O yaklaştıkça Eva ' nın sesi netlik kazanıyordu.

Emily ' nin yanlarına gelmek üzere olduğunu anlayan Eva hizmetkârları kovdu ve kollarını sıkıca Emily 'e doladı."Emily akşam yemekte yoktun."

"Şey... Birkaç işim vardı "

" Hmm... hadi gel o zaman şimdi bir şeyler yiyelim." Emily çok açıkmışdı ve bu teklife hayır diyemezdi ama önce aklını kurcalayan bir diğer soruyu sormalıydı "Eva , bay Brown yani Marcus nerede biliyor musun ?" Eva, Emily ' i yemek odasına yönlendirdi ." Yemekten sonra çıktı. Dayımla konuşması gerekiyormuş "

"Hmm ... Anladım." Emily, Marcus ' un dayısı ile ne konuşuçağını merak etmişti ama bunu kimseye belli etmedi .

Biraz sonra Marcus geri gelmişti . Aslında amacı çalışma odasına çıkıp dayısı ile konuştuğu şeylerin üzerinden geçmekti ama Eva ve Emily ' i yemek odasına ilerlerken gördü . Aklına Emily ' in yemek yemediği gelince onların peşine takılmıştı . Dayısı ile konuştuklarını geri plana atacaktı ve bundan hiç pişman değildi.

Marcus hemen peşlerinden odaya  girdi ve baş köşeye oturdu. Emily bu ani hareket ve Marcus ' u birden görmesi sonucu ürkmüştü. Marcus ise yemek işleriyle görevli olan çalışanı çağırıp kulağına " Masaya tek kişilik servis aç "  dedikten sonra Eva ' ya kaş göz işareti yaparak oradan ayrılmasını sağlamıştı.

Marcus sonunda müstakbel eşi Emily ile baş başa kalmıştı fakat bir sorun vardı Emily , Marcus ile evli olduğunu bilmiyordu.

Emily önüne koyulan yemeklere baktı bunlar onun yiyebileceğinden daha daha fazlaydı ve aralarında sadece bir- iki tanesi sevdiği türden yemeklerdi . Ailesi her ne kadar bunun yanlış olduğunu söylese de Emily bu huyundan hiç vazgeçmemişti. Marcus , Emily ' in yemeklere olan bakışlarını fark etmişti fakat onu şaşırtan Emily ' in yemek seçmesi değilde bu kadar aç olmasına rağmen yine de onlara elini sürmemesiydi .

Emily , Marcus ' a dayısı ile ne konuştuklarını sormak istiyordu ama buna bir türlü cesaret edemiyordu bu yüzden bu konuyu Marcus ' la sonra konuşması gerektiğini beyninin bir kenarına yazdı .
* * *
Bu sırada bayan Kingston ve bay Kingston , Emily ' in yokluğunun yeni yeni farkına varıyorlardı . Aslında onun nerede olduğunu biliyorlardı ama bay Brown ile yaptıkları anlaşma buna karşıydı . Evet, söz vermişlerdi Marcus ' a ama Marcus bununla yetinmemiş bu sözü kağıda dökmüştü. Sonuçta o bir soyluydu ve işini asla şansa bırakmazdı . Marcus ' un hazırladığı bu anlaşmada oldukça sert maddeler vardı ve bu Kingston ailesini zorluyordu.

Emily ' i kendi menfaatleri için satmışlardı zira Emily ' i pekte önemsemiyorlar dı . Yine de şansını denemek isteyen bay Kingston , Kinglypark ' a doğru yola çıktı.

______Anlaşmadan Bazı Maddeler ____

_ Emily ' i yanıma aldığımda benimle evli olduğunu bilmeyecek.
_ Onu veya beni rahatsız edecek bir davranışta bulunulmayacak.
_Emily tamamiyle benim hakimiyetinde olacak ve bunların tam tersine aileye ödediğim paranın 10 katını geri alacağım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SARMAŞIKWhere stories live. Discover now