ℰ𝒾ℊ𝒽𝓉

307 8 0
                                    

||Jace szem.sz||
-Mindenki írány a reptére indulunk Magyarországra! -kiabálta el magát Mike. Be pakoltuk a csomagjainkat, és felszálltunk a repülőre. Gondoltam hogy most inkább a többieket nem zavarom hanem magamba el leszek, zenét hallgatok, instázok.
De valami nagyon furcsa érzésem volt, fájdalmat éreztem, szívembe mintha egy kés szúrtak volna. Nem tudom mivan velem de ez az egész fájdalom néhány hónappal kezdett elő jönni.

Épp Los Angeles sötét hűvös utcáin sétálok mikor egy lány belém ütközött. Nagyon aranyos volt, kis törékeny, szőkés barna hajú. Nem annyira láttam orcáját sötétség miatt, de a szemeit ki tudtam valahogy nézni milyen színűek. Gyönyörű zöldes, barnás íriszemei vannak. Nem tudom mi ütött belém de teljesen elvarázsól a lány.
-Bocsánat -remegett meg a hangja, tudtam hogy fél.
-Semmi baj -szólalok meg rekedtes férfias hangomon. A lány nagyon remegett ha jól láttam, pedig nem akartam bántani. Biztos azt hiszi egy pedofil vagyok aki csak megerőszakolja ártatlan gyerekeket. Gondolataimba nagyon elmerültem, mert mikor feleszméltem már nem volt előttem a gyönyörű Ő. •
-Jace, jace -rázta meg vállamat Riele. Kómás fejemet felemeletem hogy szemébe tudjak nézni. -Igen? -töröltem ki szemeimből fáradtságot. -Megérkeztünk -biccentett fejével. Felálltam kényelmes ülő helyzetemből, összeszedtem cuccaimat és ki léptem Győr hűvös, napos időjárására.
•Kibérelt szállodánk felé haladunk, mikor meglátok egy "Aforce1" nevű települést. Rá kerestem interneten, és egy tánc "iskola" mondhatnám így, volt/van az. Nagyon örültem neki mert szeretem mikor egy lány hip-hop-ik. Szerintem nagyon jó hobby-nak és itt is csomó mindenkivel lehet össze haverkodni.

Nem tudom mi történt álmomba de valami eszméletlen gyönyörű lánnyal találkoztam. Visszahúzódó, törékeny zöldes, barnás szemű, szőkés barna haja van. Pontosan ugyanolyan ahogy elképzeltem. Ő az igazi. Vajon létezik? Újra láthatom majd? Hogy nézhet ki az arca? Túl sok kérdés kavarog bennem.

Sziasztok! Bocsánat hogy ilyen későn hoztam a folytatást!
Jó éjszakát!🦋

𝟒 𝐲𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 - 4.év.korkülönbség  {𝒥𝒶𝒸𝑒 𝒩𝑜𝓇𝓂𝒶𝓃}Where stories live. Discover now