𝒯𝓌𝑒𝓃𝓉𝓎

183 4 0
                                    

- Nekem most el kell mennem, de ezt neked adom. -nyomta kezembe gyönyörű láncot. Ami ovális alakú, benne csodálatos levendula pihent. (Jó a képen nem levendula van, de képzeljétek oda hogy az vanXDD) Háttere egyszerű fehér színben pompázott. Már most a szívemhez nőtt.

-Jace, ez csodálatos  -akadt el a lélegzetem

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Jace, ez csodálatos -akadt el a lélegzetem.

-Tudom, úgy mint te. -kacsintott. Mire elpirultam. Micsoda bókjai vannak.

-Majd találkozunk, Sziaaa! -nyomott még egy utolsó csókot ajkaimra.

Mikor elváltak ajkaink sietve ajtón távozott.

𝑀á𝓈𝓃𝒶𝓅

Első óra Matek. Rendesen imádom, szarkazmus khmmmm. Már konkrétan vártam a szünetet mert nem akartam elaludni óra közepén.
Épp az instagram-ot pörgettem mikor meg akadt a szemem valamin. Jace egyik posztja alatt egy nem várt személyt pillantottam meg.

Liked by: rieledowns,ella,seanryanfox7 and 1,470,021 others

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Liked by: rieledowns,ella,seanryanfox7 and 1,470,021 others

Photographed by @kelianne

Styled by @mercedesnatalia wearing

Comments...

andixtht: Istenem, de sexy vagy. Várlak😛
jacenorman: @andixtht 😉


Már nekem itt telt be a pohár de, várjátok ki a végét. Jace be like-ta a comment-et, illetve hozzá is fűzött egy kacsintós fejet. Már most nem tetszik ez nekem. Hirtelen át járta a testemet a düh, és a csalódottság. Könnyeimet alig bírtam visszatartani. Néhány napja vagyunk együtt ő meg válaszol annak a hárpiának..

Alig bírtam hogy be ne húzzak neki egyet, mikor elmentem mellettem a folyosón. Nem, és nem! Viki ne gondolj ilyenekre. Biztos hogy csak véletlen egybe esés. Tutiii. Nyugodj meg!



Sziasztok! Elnézést hogy nem hoztam részt nektek de, egyszerűen nem tudom mi lett ezzel a Wattpad-al. Mert nem hozza be a képeket ott felül. De most már ígérem hogy hozni fogom a folytatásokat!❤️

𝟒 𝐲𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 - 4.év.korkülönbség  {𝒥𝒶𝒸𝑒 𝒩𝑜𝓇𝓂𝒶𝓃}Where stories live. Discover now