MODERN ÇAĞIN PİNOKYOSU (kaldırıldı)

940 16 12
                                    

Selam, nasılsınız?
Bugünkü önereceğim kitap daha önce önerdiğim Zihnimdeki Fısıltı kitabının yan karakterlerinin hikayesi ama kitabı anlamak için Zihnimdeki Fısıltı okumanızı tavsiye ederim.

Kitap adı : MODERN ÇAĞIN PİNOKYOSU
Yazar : @Maral_Atmc6
Bölüm : 55
Durum : Tamamlandı.

TANITIM
" Merhaba şuanda siz bu video'yu izlerken biz çoktan ölmüş olacağız. Ve üzülerek söylüyorum, içinde bizim olamadığımız dünya sizin cehenneminiz olacak!"

"Bahar?"

"Şş bölme Özge şuanda damardan giriyorum." Beni dinlemeyen kız elindeki telefon ile video çekmeye devam etti.

Zeynep oturduğu yerden ayağa kalkarak onun elindeki telefonu aldı. "Sıra bende ver şunu." dedikten sonra saçlarını düzeltmeye başladı.

" Selam bay asabi. Eğer bu kaydı izliyorsan bil ki ben çoktan mefta. Evet dengesiz adam yine bana geç kaldın! Ne biçim polissin sen? bi kere tam vaktinde gelsen canın mı çıkar? Ben öldüm işte senin yüzünden!-"

"Zeynep?" dediğimde kaşlarını çatarak bana baktı.

"Sonra dahi kız, şuanda çok sinirliyim!" Bana bağırdıktan sonra yeniden video çekmeye başladı.

"Sana son bir sözüm var kocacığım, bensiz sürün inşallah trafik kazası geçirirsin de o tapılası yüzünden eser kalm-" demişti ki artık dayanamayıp araya girdim.

"Hazır telefon bulmuşken neden onları arayıp yerimizi söylemiyoruz?" dediğimde ikisi de kocaman açtığı gözleriyle bana baktılar. Tam da tahmin ettiğim gibi bu onların aklına bile gelmemişti.

Zeynep ve Bahar aynı anda telefona baktıklarında " Şarjı bitti işte! bu şimdi mi söylenir?" diye bana kızdılar. Sanki son on dakikadır onları uyarmaya çalışan ben değilmişim gibi.

"Adamlar gelmeden önce buradan çıkmalıyız, acaba duvarı kırarak buradan kaçsak mu?"

Zeynep'in planına Bahar itiraz etti. " Bence şu camının demirlerini sökelim."

"Demir mi? bu imkansız bence duvar!"

"Ben hala pencere diyorum!"

Onlar yine kavga etmeye başladığında kapının yanına gittim ve açtım. "Neden kapıdan çıkmıyoruz?" Adamlar kapıyı kitlemeyi unutmuşlardı.

İkisi afallayarak bana baktı. "Yemin ederim sen insanı hayattan soğutursun Özgür! Bu şimdi mi söylenir?" Tamam hala sakinim.


NOT : Bu kitabı kesinlikle okuyun içinde her şeyden biraz var. Yazar harika mizah yapıyor.

Keyifli okumalar. 🥰
Hep gülmeniz dileğiyle.

WATTPAD KİTAP ÖNERİLERİ 📖Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin