-Korsan Kalbi- Atmayan Kalpler Serisi1

542 8 1
                                    

Bugün size üç kitaptan oluşan bir seriyle geldim.
Serinin ilk kitabı...

Kitap: Korsan Kalbi -Atamayan Kalpler Serisi 1
Yazar: Mavimsi-Melek
Bölüm:69
Durum: Tamamlandı.

TANITIM
"Lütfen, gitmemize izin ver." Yalvarmaktan zerre kadar çekinmedim ve tek koluna iki elimle sıkı sıkı yapıştım. Nefes alamıyordum. Sanki boğuluyordum. O da okyanusun üstünde son kalastı. Tek kurtuluşumdu. "Ne istiyorsun? Para mı? Altın mı? Mücevher mi? Şöyle... Eğer bizi serbest bırakırsan, sana istemediğin kadar servet bağışlarım."

Dediğim şeyde bu kadar komik olan şey neydi bilmiyorum ama aniden gülmeye başladı.

Tuttuğum kolunu parmaklarımın hapsinden hızla kurtulup belime sarıldığında irkildim. Refleksle kaçmak istedim ama tutuşunu demir gibi sertleştirince haraket etmeyi kestim. "Altın mı? Mücevher mi? Para mı?" Bana sanki dünyada üzerindeki en aptal kızmışım gibi baktı. "Küçük Kaçak..."
dediğinde kirpiklerimin altından ona ters ters baktım. Bana böyle seslenmesinden ölümüne nefret ediyordum. Nefret dolu bakışlarımı zerre kadar bile umursamadı ve boşta kalan elinin parmak uçlarını soğuk yanağıma dokundurdu. Dokunuşları yanağımdan boynumun altına doğru kayınca göğsüm yavaşça inip kalktı. Tüm tüylerimi diken diken ekmişti. "Hala anlamadın mı? Ben, seni dünyadaki hiç bir hazineye değişmem."

NOT: Yukarıda dediğim gibi seri üç kitaptan oluşuyor, her kitabın farklı karakterleri ve konusu var.

Keyifli okumalar.
Hep gülmeniz dileğiyle.♥️

WATTPAD KİTAP ÖNERİLERİ 📖Where stories live. Discover now