POSEIDON (kaldrıldı🤔)

1.1K 7 1
                                    

Merhaba çiçeklerim bu aralar supernatural'a başladım ( evet yeni başladım ) ve açıkçası hiç korkmamadığımı düşünürken geceleri acayip acayip rüyalar görmeye başladım. Kitabı tanıtmadan önce size dün akşam yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum.

Dün akşam bir kaç gündür yaptığım gibi supernatural'ı izliyordum. Sanırım beşinci bölümüydü, kulaklıkla izlerken bir yerden takırtılar duyamaya başladım kulaklığı çıkarıp etrafı dinlerken tekrar aynı sesi duyunca gülerek babamın odasına gittim çünkü babamın beni korkutmak için yaptığını sandım, arada yapar çünkü.
Neyse baktım babam uyuyor ama bundan sonra doğal olarak korkmaya başladım korka korka pencereye gittim, pencereden etrafı izliyorum kapının önünde köpek var kapıya gözlerini dikmiş bakıyor. Bu arada aynı takırtıyı yeni duydum derken köpek koşarak kaçmaya başladı o an aklımdan geçen şunlardı "köpekler bizim görmediğimiz şeyleri görürler." Artık korkudan titriyorum, yine ses duydum ama bu sefer sesin kaynağını anlamıştım biri kapımızı yavaş yavaş çalıyordu bu sefer cesaret ederek titrek sesle " Kim o ?" dedim ve gelen cevap " Aç kız kapıyı ben geldim. " diyen yengem. Anladığınız gibi dizinin etkisinde baya kalmışım.

Kusara bakmayın güzel vaktinizi çaldım artık kitaba geçelim.

Bugün size fantastik bir kitap tanıtacağım, umarım seversiniz.

Kitap adı : POSEIDON
Yazar : afrodinet2
Bölüm : 33
Durum : Tamamlandı (Düzenleniyor)

TANITIM

İlahlar Serisi 1 ( Pasedıon )
_________________
"Önce ruhuna değer İlahi dokunuşlar, ardından kalbine ve bedenine."
🌜>♥️
Beyin tümörü ile savaşan bir genç kız. Ailesinden uzaklaşmak için, büyük ananesinin yaşadığı küçük bir İtalya adasına geldiğin de, her şey karaman çorman oldu.

Adaya adım attığı andan itibaren bir adamın başrol oynadığı rüyalar görmeye başladığın da, hastalığının bir oyunu sandı.

Ta ki rüyasında ki adam bir gün karşısına çıkasıya kadar.
Rüyasında ki adam hayatına girdiği gibi ertesi gün bir anda çıkarken, ardında büyük bir gizem bırakmıştı.

Söylediğine göre, genç kızın gördükleri, rüya değil... Anlardı.

NOT: Bölümler düzenleniyormuş ve değişikler olacakmış düzenleme bitene kadar kütüphanenizde bekletip sonra okuyabilirsiniz.

WATTPAD KİTAP ÖNERİLERİ 📖Where stories live. Discover now