Κεφάλαιο 2ο - Φωνές

504 49 18
                                    

Κεφάλαιο Δεύτερο

Listen on repeat:
Through it all by Charlie Puth

Οι μέρες πέρασαν γρήγορα και εκείνο το πρωινό αποτελούσε πλέον μια μαύρη σελίδα στο βιβλίο του παρελθόντος. Μια εβδομάδα είχε περάσει από την απόπειρα αυτοκτονίας μου και η ζωή μου είχε επανέλθει στους καθημερινούς, φυσιολογικούς ρυθμούς της. Κάτι όμως παρέμενε διαφορετικό.

Μπορεί η ιδέα να επαναλάβω αυτό που δεν τελείωσα να μην είχε περάσει ξανά από το μυαλό μου και εκείνο το πρωινό να φάνταζε τόσο μακρινό μέσα στο κεφάλι μου μα η ψυχή μου βρισκόταν ακόμη εκεί, η καρδιά μου βρισκόταν παγιδευμένη• γερά δεμένη στα κάγκελα εκείνης της πέτρινης γέφυρας χωρίς να μπορεί να διαφύγει.

Κάτι ή καλύτερα κάποιος είχε πάρει με κάποιο μαγικό τρόπο τον έλεγχο του μυαλού μου, τον έλεγχο ολόκληρου του σώματος μου.

Το όνομα του: Axcel.

Ένα βράδυ ονειρεύτηκα τα μάτια του, μεγάλα και γαλάζια σαν μπλε αστραφτερά ρουμπίνια.

Όταν ξύπνησα εκείνο το βράδυ, μπορούσα να νιώσω το αθώο βλέμμα του να με κοιτάει, ένιωθα την παρουσία του μέσα στο μοναχικό, σκοτεινό μου δωμάτιο, τίποτα δεν βρισκόταν όμως εκεί.. Το σώμα μου ιδρωμένο, το στήθος μου ανεβοκατέβαινε γρήγορα από την ταραχή, τα μάτια μου αντίκρισαν στιγμιαία το κίτρινο φεγγάρι πίσω από το μικρό παράθυρο.

"Τι μου συμβαίνει;" σκέφτηκα αγανακτισμένη καλύπτοντας το σώμα μου με το ζεστό πάπλωμα.

"Όχι, δεν μπορώ να σκέφτομαι κάποιον τον οποίο δεν γνωρίζω καν!" ήταν η σκέψη η οποία της στοίχισε τον ύπνο και την ξεκούραση της εκείνο το βράδυ.

Ποτέ ξανά δεν είχε νιώσει κάτι παρόμοιο. Τα συναισθήματα αυτά ήταν τόσο καινούργια για εκείνη, τόσο άγνωστα θα έλεγε κανείς.

Δεν τα παραδέχτηκε όμως. Δεν μπορούσε να παραδεχτεί πως εκείνο το αγόρι της είχε τραβήξει τη προσοχή, πως εκείνο το αγόρι είχε φωλιάσει βαθιά μέσα στο μυαλό της και δεν έλεγε να φύγει. Ωστόσο, αυτή της η στάση δεν αποτελούσε κάτι καινούργιο.

Είχε διαμορφώσει μια προσωπικότητα, είχε κτίσει έναν εγωισμό τον οποίο διατηρούσε ακέραιο όλα αυτά τα χρόνια.

Winged Passion Where stories live. Discover now