nineteen

95.1K 8.3K 31.2K
                                    

bi önceki bölüm aniden neler oldu öyle ya 🅰️🅱️🅾️
tavşan kendini aşıyor full hd izle

yorumları okurken cok eglendim tesekkurler
ĞWKŞSDKWŞWKŞEEKDLWL
en son for yeontan'da kavga bölümünde jungkook'a gelen yorumları okurken bu kadar eglenmistim manyak mıyım neyim
🙂

tm selin bos yapma fici yaz mal amk

******


Jeon Jungkook

Yemek masasına oturduğumuzdan beri kimse konuşmuyordu.Ben zaten utançtan dolayı sadece yemek yemekle ilgileniyordum.Hem yanımda Taehyung oturuyordu,hem çok gergindim.Babam bu sessizlikten bıkmış ve bana bir soru yöneltmişti. "Jeongguk,neden Taehyung'a alışamadın?"

Sorduğu soruyla ağzımdaki lokmayı çiğnemeyi bırakmış ve yavaşça kafamı kaldırarak babama bakmıştım.Taehyung yanımda pis pis sıratarak tepkimi izliyordu,pislik.
"Bilmem." diyebilmiştim sadece,cidden ne desem bilemiyordum çünkü aklım hala az önce odada yaşananlardaydı.

"Bence birbirimize alışmamız için daha fazla vakit geçirmemiz gerek."dedi Taehyung,çatalı ile tabakla oynuyordu. "Eğer bir daha otele gidersek daha uzun süre kalmalıyız bence."

Dediği şeyle yemek yemeyi bırakmış ve kafamı Taehyung'a çevirip "Ciddi misin sen?" bakışı atmıştım.Zorla gülümsemeye çalışıyordum.Kim bilir aklından neler geçiriyordu!

"Haklısın,bu kısa oldu."dedi babam hemen.Zaten Taehyung'un dediği bir şeye karşı çıkamazdı,gözüne girmeye çalışıyordu.

Yemeğimi hızlıca bitirdikten sonra sandalyeyi geriye çekip kalkmış ve masadakilere bakmıştım. "Ben odama gidiyorum."diyip kafamı Taehyung'un annesine çevirmiştim. "Elinize sağlık."

Işık hızıyla merdivenlerden çıkarken Taehyung'un arkamdan sırıtarak baktığını tahmin edebiliyordum,çok utanıyordum,çok fazla utanıyordum.Bunların yaşanacağını hayal bile edemezdim.

Odama girip kapıyı kapadığımda derin bir nefes almıştım.Yaşananlar hala rüya gibi geliyordu,Taehyung'u öpmüştüm!HEM DE KUCAĞINA OTURURKEN!!!!

Kendimi yatağa atıp yastığa yüzümü bastırmıştım.Bir daha Taehyung'un yüzüne nasıl bakacaktım?Çok utanç vericiydi.Asıl garip olan ise bundan pişmanlık duymamam ve hoşuma gitmesiydi.Beni öpmesinden hoşlanmıştım,bana dokunmasından hoşlanmıştım.Kucağına oturmaktan hoşlanmıştım.AMAN TANRIM NELER DÜŞÜNÜYORUM BEN BÖYLE?!

Yüzüm yastıktayken çığlık atıp ayaklarımı yatağa vurmuştum,delirmek üzereydim.Kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu,karnım da kasılmıştı.Bunu yaptığıma inanamıyordum.Günlerdir beni öpmemesi için uğraşmıştım ama gidip kendim öpmüştüm,kesin dalga geçecekti.

Rezilsin Jungkook,rezil...

Sonunda kafamı yastıktan kaldırmış ve telefonumu elime almıştım.Jimin kesinlikle buna çok sevinecekti.



love&war | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin