twenty nine

71.8K 7K 11.8K
                                    

medyadaki sarkı tam jk

arkadaslar bir de suna acıklık getireyim taekook ciftimiz liseli yani gencler ve ergenler o yuzden agresif olabiliyolar karakterleri elestirirken yaslarını da ele alalım lütfen 🙏🥺
ve objektif bakınca NERDEYSE tüm karakterler bi yerden haklı gibi bir sey ama karakterlere göre herkes kendisini haklı görüyo neyse herkes cok gergin işte ŞSKSŞWPWDLGŞLW

fice gecek 😎✊


****



Kim Taehyung


Kapının sertçe kapandığını duyunca Jeongguk'un evden çıktığını anlamıştım. Çok sinirliydi, bütün içinde biriken şeyleri dışarı atmıştı. Benim yapmaya cesaret edemediğim şeyleri yapıyordu.

Odaya girip önce anneme, sonra babasına baktım. Annem cidden çok üzgün görünüyordu. Ona kızamıyordum çünkü hayatımda en değer verdiğim insanlardan birisiydi ve her şeye rağmen yanımda olmuştu. Babam denecek adam ona hiç düşünmeden vururken bile beni düşünürdü. Ona o günlerde yardım edemediğim için kendimi hiç iyi bir evlat olarak görmüyordum. Kesinlikle daha iyisini hak ediyordu ve üzülmesine dayanamıyordum. Jeongguk da haklıydı, kısıtlanmıştık ve doğal olarak annemi suçlu buluyordu.

Jeongguk'un babası annemle ilgilenirken ona baktım. "Öz oğlunla daha fazla ilgilenmen gerek. Son günlerde iyi görünmüyor." dediğimde annem bakışlarını bana çevirmişti.

Babasının bir şey demesine fırsat vermeden odadan çıkmış ve merdivenlerden aşağı inmeye başlamıştım. Jeongguk'u bu durumdayken yalnız bırakamazdım. Her ne kadar mesafe koyacağımızı söylesek de onu hala seviyordum, sevgim hiç azalmamıştı. Onun kendini kötü hissetmesine dayanamıyordum.

Evden çıktığımda hemen etrafa baktım. Jeongguk ortalarda görünmüyordu. Kaçmakta hep başarılıdır zaten...

Cebimden telefonumu çıkardım ve onunla olan konuşmama girdim. O günden beri hiç mesaj atmamıştım, o da atmamıştı. Ama şimdi atmak zorundaydım.



jungkook,taehyung whatsapp konuşması


taehyung
jeongguk
neredesin
(görüldü)

görüldü mü atacaksın?
neredesin söyle işte
geleyim yanına


jungkook
gelmeni istemiyorum


taehyung
neden


jungkook
geleceksin
yanımda olacaksın
sonra hiçbir şey olmamış gibi birbirimizden uzak kalmaya devam edicez
bunu yaşamak istemiyorum
beni daha kötü hale getirmekten başka bir işe yaramıyosun
gelme lütfen



taehyung
ama yanında olmak istiyorum
(görüldü)

jeongguk?


jungkook
evden ayrılma taehyung
yakında gelirim zaten
iyi geceler
(görüldü)



"annem için😭✊"
whatsapp grubu



taehyung
jeongguk ev halkının ağzına sıçtı


love&war | taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin