I.

7 0 0
                                    

Seděla jsem na schodech a nevnímala svět kolem sebe. Kattie něco vypravovala o nějakým klukovi co se jí líbí a úplně mě to nezajímalo. Yauy ani nevím kde byla, Rebeca si projížděla něco na mobilu, Sofie byla také hlavou jinde. Jakmile jsem se vzpamatovala tak Kattie měla naštvaný výraz a naráz jsme se se Sofii na sebe koukly a zasmály se. Věděly jsme že chceme vypadnou a také se tak stalo. Vstaly jsme a Sofi prohodila " Sorry holky, ale musíme na hodinu" rychle jsme zdrhaly a ještě jsme zaslechly " vždyť máme 2 hodiny volna!" volala na nás naštvaně Kattie.
Doběhly jsme celé udýchané do kavárny kousek od školy. Objednaly jsme si a sedli si do rohu ke stolku s křesly. Miluji to tady se Sofi.

S ní se nikdy nenudíte, většinou mě bolí celé tělo jak se spolu pořád smějeme. Mám jí strašně ráda. Je jako moje sestra. Vlastně byla první osoba se kterou jsem se tady začala bavit. Pousmála jsem se když jsem si na to vzpomněla. Soffie je holka s dlouhými, kudrnatými, oříškovými vlasy, hnědýma očima, dlouhými řasami a štíhlou postavou. Kdybych nebyla na kluky tak by stála za hřích.

Byli jsme si v celku podobný postavou, vlasy jsem měla tedy světlejší, taková pochcaná sláma s vyšisovanými pramínky od sluníčka, ale co už. Rozuměly jsme si.

Jakmile jsme zjistily kolik je hodin. Vystřelily jsme z kavárny jak o život a vydaly se směr škola. Přišly jsme o 15minut pozdě, ale nějak to moc neřešil učitel Wood. Jediný kdo nás propaloval pohledem byla Kattie. Zamířily jsme k holkám do dlouhé lavice a po zbytek hodiny dávaly pozor.

FlirtWhere stories live. Discover now