III.

3 0 0
                                    


Normálně to nedělám, ale popíšu vám ještě zbytek mého dne.

Po tom co jsem přišla domů jsem si sundala mé bílé kotníčkové conversky. Šla do kuchyně vyhodit kelímek od dopitého kafe. Stále jsem měla zapojený sluchátka a nějak nevnímala dění okolo mě. Zrovna jsem byla zažraná tak moc do písničky od The Weeknda ( klip je nahoře..)  a jela si svůj trapný, ale zároveň můj taneček.

Když v tom jsem do někoho vrazila málem upadla. Co to je za kretééé ----- na, Zase!?

Dneska už po druhé do té samé osoby.

Ano byl to on... ale sakra co tu dělá???? V mém domě...????? 

"Pozor na cestu kráasko."   promluvil.. já měla stále puštěnou hudbu a nějak jsem furt nechápala co zrovna TADY dělá. Pak mi to ale došlo. Má sestra Citty. Nejspíše to byl další na jedno použití.

Sundala jsem si opatrně sluchátka.

Nezpozorovala jsem ani že mě drží za moje boky svýma velkýma, drsnýma rukama. 

Co jsem jenom dělala? hahah stalá a koukala na něj vykulenýma očima. Kdyby jste viděli ten můj face. Stál za to... :D Prostě jsem nevěřila že tu stojí znova přede mnou.

"To je ale náhodička, dneska už po druhé."  opět do toho zapojil ten svůj arogantní úšklebek. 

Sundala jsem jeho ruce z mých boků "kdyby jsi dával pozor tak bys do mě nenarazil."

"Krásko, zapomínáš na to že ty jsi nedávala pozor." cože? 

"prosím?"   odpověděla jsem a nevšímala si opět toho jak mě oslovoval. 

"tancovala sis a u toho zpívala tady jak na lese tedy pokud se tomu dá říct tanec a nedávala pozor, nemůžu za to že jsi do mě vrazila."    cože to řekl?

 " tak hele frajere já nevím jak ty, ale jelikož tohle je MŮJ dům -(dala jsem na to slovo celkem velký důraz) tak si tady můžu dělat cokoliv chci a kdy chci. Navíc tady nemáš co dělat. Kdo tě sem jako pozval? Protože by mě to celkem zajímalo, kdo takového kreténa sem pustil."  on se usmíval? to není možný.  

" krásně zpíváš." odpověděl. Na to jsem neměla co říct, slyšel mě vůbec? "opravdu, myslím si že se neznáme, jsem Nick- Nick Harris." ten jeho úšklebek. Přísahám ještě jednou ho udělá a narvu mu ho do toho jeho hezky vypracovaného, sexy zadku. 

"obvykle se taky odpovídá, když se ti někdo představí krásko."  

" možná ano, máš pravdu, ale úplně nevím jestli se zrovna tobě chci přestavovat, jelikož mě  nezajímáš. "   Už jsem byla vážně naštvaná... 

Kouknul se na mě a co neudělal? ANO úšklebek opět.. uhádli jste dobře. Chtěl ještě něco říct, jenomže jsem si radši nasadila znova sluchátka a odkráčela do svého pokoje, jinak bych mu prokopla prdel.

V pokoji jsem se svlékla a šla do koupelny kterou mám společně s bratrem. Paul je v pohodě bratr. Mám s ním určitě lepší pouto než s Citty.

 Dala jsem si horkou koupel, všechno to že mě úplně opadalo - celý dnešek

Vyšla jsem ze sprchy, omotala okolo sebe ručník a vešla do svého pokoje.  Převlékla jsem se už do pyžama, měla jsem náladu už jenom ležet a čučet na filmy. Oblékla jsem si svoje bílé kraťásky k nim černé tílko na to šedivý cargagian a moje oblíbené, vytahané bráchovi bílé ponožky. Milovala jsem tohle mít na sobě a hlavně doma.  

Zašla jsem si do kuchyně udělat ledové kafe a čekala na objednanou pizzu, kterou jsem si objednala těsně před sprchou. To jsem vám asi zapomněla říct. Upsiky, sorkaa!

Do hotového kafe jsem si dala tunu cukru- jsem na tohle úchyl. Miluju když z brčka dostanu i ten cukr a křupe mi v puse. Vím, jsem divná.

Konečně se ozval zvonek. Objevil se tam Richie s mojí pizzou v roce. Richie je poslíček od pizzerie kde si věčně objednávám pizzu. Pozdravila jsem ho jako po každé, dala mu dýško a zavřela dveře. Konečně tě mám u sebe, feferonková s pálivým salámem- moje oblíbená. Divnááá chápu, ale miluju ji.

Šla jsem společně se vším do pokoje když se ozval můj bratr... on už je doma?

" Hej Ellie nebyl tu náhodou Richie?" bylo mi jasný že k němu musím jít a podělit se.

"Už jdu bože." zasmála jsem se.

Otevřela dveře k němu a co jsem tam neviděla?

Bratra jak si s tím ňoumou hraje na playstation.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 08, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

FlirtWhere stories live. Discover now