II.

5 0 0
                                    

Opět nám skončila hodina a následovala poslední. Vyšla jsem společně se Sofii ze třídy a mířily do místnosti se skříňkami. Za naším zadkem, ale mířila Kattie s Yauy. Samozřejmě jsme si vyslechly jak jsme šílené a hrozné kamarádky a takové bláboly. Kattie, ale rychle změnila téma -opět o tom klukovi. 

Spolu se Soff jsme protočily očima a mířily směrem na toalety.   "bože! kolikátý to je kluk už o kterém nám vypráví? Už z toho nemůžu..."     povídala cestou Soff    " už to ani nepočítám, to víš Kattie... jí stačí aby se na ní koukl nějaký kluk a už je vlhká v kalhotkách".      odpověděla jsem " ta musí u sebe nosit zásobu spodního prádla, jinak nevím".         Dostaly jsme záchvat smíchu. 

Nedávala jsem si pozor na cestu, kvůli smíchu a já trubka narazila do něčeho, lépe řečeno do někoho. "Pozor krásko na cestu."             emh...? cože.....?            Podívala jsem se na něj. Vysoký brunet, které  mu padali skoro všechny vlasy do očí, zvláštně hnědé oči, postavu pokrytou svaly. Byla jsem jak omráčená jak jsem ho viděla z blízka. Nechápala jsem se, blbka..

Prostě jsem se rozešla a dělala jako by se nic nestalo. Slyšela jsem za zády jeho uchechtnutí a "nevychovaná, ani se neumluví"    zareagovala jsem. "pardooon"    šel slyšet z mého hlasu ten arogantní ton. Měla jsem to někde. Nestojí mi za odpověď. Ne že by se mi nelíbil, na tohle ale nemyslím, jenomže měl v tváři takový úšklebek který mi připomněl přesně ten typ kluka.

Po zbytek školy, jsem byla se Soffie a Rebecou. Opravdu jsme se nenudily. Zašly jsme si po škole do místnoti s názvem "JÍDELNA" nějaké zázraky se tam, ale nevaří. Jelikož jsem neměla dnes co dělat, tak jsem tam zašla kvůli holkám. 

Rozloučily jsme se a šla jsem si do kavárny pro kafé s sebou--- lépe řečeno vanilko-karamelové  Frappuccino. Zatím co se kafe připravovalo, jsem se pokoušela najít v mém malém koženém baťůžku sluchátka. "Trefa."    byly v malé kapsičce na boku. Společně s lahodným frappéčkem a posloucháním Jamesem jsem se vydala směr domov.

FlirtWhere stories live. Discover now