Частина 2. Дорога в нове життя

349 21 2
                                    

   До кінця літа зоставався тиждень. Підлітки і діти насолоджувалися останніми його днями перед тим, як повернутися до навчання.

   По дорозі неспішно їхав чорний джип. За рулем, якого сидів чоловік років сорока. Раніше каштанове волосся вкривала сивина, що додавало йому певного статусу.

   Справа від нього сидів брюнет з блакитними  очима. В них було видно весь біль, що довелося пережити хлопчині за останній час. Ну а подумайте самі буквально два дні назад він на власні очі бачив смерть свого батька. На його плечі лягла відповідальність за зграю. Молодого альфу звали Енді. Енді Рівера.

    На задніх сидіннях розмістилося троє хлопців і дівчина, яка мирно сопіла на плечі одного з них.

    На перший погляд в ній не було нічого особливого. Чорне як вороняче крило волосся діставало до пояса, спортивна фігура і середній зріст. Та було в ній те, що когось лякало, а когось захоплювало. Очі. Одне голубе як небо, а друге сіре як грозові хмари. Звали молоду дівчину Рена. 

    Поклавши голову на плече хлопця, як дві краплі води схожого на неї тихо спала. Юнак мав таке ж чорне волосся і очі, як у сестри. Був досить високого зросту приблизно метр вісімдесят, та накачане тіло. Загалом не був обділений увагою жіночої статі. Хлопець дивився у вікно обмірковуючи події що перевернули його життя. З Реною його об'єднував не лише той факт, що вони близнюки, а й те що він відчував її біль, а вона його. Тихо, щоб не розбудити сестру Ренді підспівував під пісню, яка грала в салоні зрідка сміючись з жартів кузена сидівшого біля протилежного вікна.

   Кузена звати Алекс. Майже повна протилежність близнят. Каштанове, як у батька волосся, а в карих майже чорних очах горіли веселі вогники, які не затухали навіть в самі важкі часи. Зі своїм високим ростом і худощавим тілом хлопець не користувався особливою популярністю, як Ренді. Та й особливо не засмучувався через це.

     Сім'я Рівера тікаючи від проблем їхала по дорозі до Бекон Хілс  навіть не задумуючись, що чекає їх в здавалося спокійному містечку.

     Чорний джип під звуки пісні, яка грала в салоні неспішно їхав у нове життя.  

        

ЗграяWhere stories live. Discover now