Частина 21. Збираємо команду до бою

134 16 0
                                    

Ліс. Темрява. Рена бігла все далі і далі. Босі ноги ступали по сухій траві. Дівчина вибігла на галявину всіяну трупами. Та вона йшла все далі і далі. Враз Рівера об щось споіткнулася. Подивившись під ноги вона побачила...тіло Ренді. Через два метри лежав Алекс, Малія, Скот, Стівен і всі її друзі, і знайомі. Від такого видовища вона закричала і вскочила на ліжку.

Від визгу прокинувся Ренді, що охороняв сестру.

-Що сталося? Все добре? Де болить?- засипав хлопець її питаннями.

-Все гаразд. Не хвилюйся просто кошмар- завірила дівчина брата- скільки зараз годин?

-Шоста ранку. Точно все добре? Може ще поспиш?

-Точно ні- в животі дівчини за бурчало, що викликало усмішку на обличчі її брата.

-Йдемо по гудуємо тебе- він подав їй руку і вони разом попрямували на кухню.

Спустившись у вітальню близнюки побачили Скотта який спав на дивані. Вони вирішили не будити його.

На кухню вже у всю господарював Енді.

-О, ви вже прокинулися. Почекайте трохи через п'ять хвилин буде готово.

Підлітки сіли за стіл. Ніхто не хотів нічого говорити. Кожен  думав про своє. Через деякий час на кухню зайшов Скотт. Привітавшись зі всіма також сів за стіл.

Енді поставив тарілки зі сніданком і сам сів снідати. Весь сніданок пройшов у мовчанні. Нікому не хотілося повертатися до вчорашнього вечора.

-Всім привіт- в дверях стояв заспаний Алекс з ,,гніздом" на голові.- А, що це ми такі хмурі?- здавалося цього хлопця нічого не могло розстроїти. В його очах як завжди танцювали веселі чортинята, які не давали людям сумувати.

-Та нічого просто завтра банда мисливців має прийти по мою голову- з нервовою усмішкою і нотками сарказму в голосі відповіла Рена.- А так все навіть досить добре.- в її очах з'явилися сльози. Побачивши це Алекс підійщов і обійняв кузину.

-Ей ну ти чого? Ну заспокойся. Ми назбираємо команду і дамо їм відпір.- а потім додав - Тим більше мій тато поїхав по допомогу.

Коли Рена заспокоїлася присчуині тут почали думати як бути з завтрашнім днем. Було вирішино зібрати в домі людей які будуть готові прийти на допомогу.

Через годину в будинку знаходилася майже вся зграя Скотта. А саме: Ліам, Малія, Лідія і Тео. А також Хейли. Кіра не змогла прийти через давно заплановану поїздку з батьками . Та най не очікуванішою була присутність тут Бретта.

ЗграяOnde histórias criam vida. Descubra agora