BÖLÜM-10-ATEŞ DERS ANLATIRSA

54 19 30
                                    

■ Multideki şarķı bu aralar favorim ondan koydum.
■Emek var oylarsanız sevinirim.
■İYİ okumalar.♥

                                                     ●Ateş Ders Anlatırsa!●

    Okul bitmiş herkes evlere dağıtmıştı.Bir planımız yoktu çünkü sınavlar yaklaşıyordu.Eğer bu sınavlardan 50 ' den aşağı not  alırsak yandık demektir.Sınıfta kalırız.Aslında tembel öğrenciler değiliz.En azından Su , ben ve Efe.Ahmet zeki gibi değil gibi garip bişe aslında.Alper düz tembel.Biz yardım etmesek çoktan babası onu oto yıkamaya vermişti.Hatta geçen yaz verdi de yalvar yakar anca ikna oldu babası.

   Eve geldiğimde üstümü değiştirdim,elimi yüzümü yıkayıp direk derse koyuldum.Kimya çalışacaktım.Defteri açtım bir yandan da konuyla ilgili bir video açtım.Adam anlatıyordu ama ben anladığında edin değildim.Biraz defterden yapmaya çalıştım.Deftere  yazdıklarımı ne zaman  yazdığımı bile unutmuştum. Ne  zaman yazdım ben bunu diye düşünmeden edemedim.En sonunda böyle olmayacağını anladım  Su 'nun matematiği çok iyiydi.Benim de sözleim.Tabi Su gelmeyedebilirdi.O tek çalışmayı daha çok sever.Ben de öyle ama ara sıra biriyle çalışmak daha iyi oluyor.

    Hemen Su 'yu aradım.Ama telefonu kapalıydı.Büyük ihtimalle odaklanmak için telefonunu kapatmıştı.Yinede emin olmak için bizim tayfanın grubuna girdim.Evet doğruydu.Su ders için telefonunu kapatmıştı.Galiba tek ders çalışanlar Su ve bendik.Grup coşmuş bir şekilde yazisiyorlardı.

Azra- Siz iyi misiniz?Sınavlara son 1 hafta var.

Efe- Azra valla ben ders çalışıyordum.Bu iki gerizekali beni tuttular.

Alper-Senin bozulacağın varmış.Biz napak  yani?

Ahmet - Lan Alper hep senin suçun bu.Tutturduk Rihanna da Rihanna.

Azra-Rihanna mı?Ne alaka!?

Efe- Şşşş.Arkadaşlar sussaniz mi acaba!

Alper- Lan yüzsüz Ahmet.Ondan mı....Benim ağzımı açtırma ha!!

Efe- Beylerlerr...Sussaniz mı?

Azra- Okey.Ben sizi anladım.Siz kavganiza devam edin.Ben gider...Ama ayıp yani gidin şeyinizi özelde şey edin burası şey yeri değil...O kadar dersi ne zaman çalışacaksınız.Alper  sınav zamanı yanıma gelirsen sana Rihanna 'ı hatirlatacagim.O anlatsın sana  dersi.

Efe- Ben size o kadar susun dedim.APTAL ABAZALAR..!

Alper- Ya reis valla  öyle değil.Aslında anlatsa iyi olur ama şey neyse....😢Kıyma bana  ne yani ömrüm oto yikamalarda mı çürüsün.O güzel bedenim yağlarla mı buluşun.Buna vicdanın erer mi?

Azra-Salla bu benim sorunum değil.Zeki cocuksun.Beynin var otur  çalış.Çalışamazsan da sorun değil Rihanna seni alır.Sen de  oturur evde çocuklarına bakarsın.Ev adamı olursun fena mı?

Ahmet- kfkfkfkg.Yakışır kardeşim.

Efe-Guruba  falan da yazmişsın sen.Çoluk çocuk falan anca...

Alper- Haaa.Ne komiksiniz siz.Öyle olsun Azra...Sen görürsün elbet bir gün ...

Azra- Ben kaçar.

KIVIRCIKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin