23. fejezet

1.3K 136 22
                                    

˜Jimin szemszöge˜


Meghallva a csengőt ágyamból kipattanva szaladok kinyitni az ajtót. Bizonyára Ga In az, a suliba mondta, hogy van néhány elintézni valónk, ezért beugrik hozzánk. Egy öleléssel üdvözöltem. Egész jól kijövünk egymással, a suliban mindig mellettem van, éppen a mosdóba nem kísér el, mondjuk először simán bejött volna velem, de megállítottam.

-Na szió Chim Chim! Készen állsz? Már mindent előkészítettem. – ölelt vissza engem. Végre elmondhatom, hogy lett egy olyan közeli barátom itt Szöulban is, mint a Yoongiék.

-Igen, felveszem a cipőm és indulhatunk. – kiléptem az ajtón és már azon nyomban Ga In belém karolt. Igazából nem is bántam, szóval én is felkaroltam őt, úgy indultunk el. Ga In közelebb hajolt hozzám.

-Tudom, hogy nehéz, de most ne nézz Jungkook házára. Ott figyel minket az ablakból.

-Hogy mi? Honnan tudod?

-Láttam, amikor csengettem hozzátok. – vagy úgy. Tettem, amit Ga In mondott, kicsit rosszul éreztem magam, hogy Jungkookot igazából a buli óta levegőnek nézem, de miután képes volt ezt velem megtenni, nem érdemel mást. Pedig még mindig nagyon hiányzik.

-Na és? Mi a terv mára? – kérdeztem, ugyanis azt nem mondta el, hogy hova megyünk.

-Ohhh nyugalom... – fordította felém a fejét és gonosz vigyor jelent meg az arcán – majd megtudod, ha odaértünk.

-Jézus Ga In... Ugye tudod, hogy ez kurva ilyesztően hangzik... – de nem bírtam visszatartani a nevetést és ő is velem együtt nevetett.

-Nincs mitől félned, csak annyit kell tudnod, hogy valakit meg kell leckéztetnünk. És nagyon csúnyán meg fogja kapni azt, amit megérdemel.

-Hát jó, én bízok benned. – és ez így is volt, szóval szépen lassan sétáltunk tovább.

Egy közeli parkba értünk és láttam, hogy Ga In szeme keres valamit, vagy valakit.

-Csak nem megérkeztünk a célállomásra? – jártattam én is körbe a szememet, de senkit nem láttam a közelben.

-Ohh igen, és meg is találtam a személyt, akit keresünk. – a park másik végébe mutatott, az egyik sarkába. Ott állt egy női alak. Vajon ki lehet az? Biztos fontos oka lehetett annak, hogy Ga In idehívta. Gondolom összevesztek és bosszút akar állni rajta. Ga Inból kinézem.

Egyre közelebb és közelebb kerültünk a mostmár elég ismerősnek tűnő alakhoz. Az nem lehet... Mi dolga lenne vele Ga Innak? A személy meghallotta lépteinket és megfordult, hogy szembenézhssünk vele. Neee... Ez nem lehet igaz. A sejtésem beigazolódott. Lenéző tekintettel végigmér minket.

-Jimin... Ga In... Nem gondoltam, hogy az újdonsült pajtidat is magaddal hozod. – Szólt Ga Inhoz.

-Ohhh még mennyire, hogy magammal hoztam... – mondta Ga In ugyanolyan tekintettel őt méregetve. – Lehet, hogy nem ő fog megtépni, de legalább nézze végig, hogy szétrúgom a segged, amiért a pasija megcsalta őt veled te ribanc.

-Chh... Még hogy megtépsz... – hajolt közelebb, karjait összekulcsolta maga előtt és mosolygott -Nem mered!

-Ohh hogy még mennyire merem!! - ezzel Ga Innak nem is kellett több. A lány hajába kapott, az pedig felvisított.

Jennie próbált kiszabadulni, de Ga In erősen fogta őt. Igazából nem nagyon tudtam beleavatkozni és nem is akartam. Nem vagyok olyan, aki lányokat bánt vagy akár megsebesít. Szóval leültem egy közel eső padra és onnan figyeltem a viadalt. Jennie végre kiszabadította magát és azzal együtt ellökte Ga Int, aki a földre került. Uhhh ezt most nagyon meg fogja bánni.

Segítség! A szomszéd srác egy félisten {Jikook} BEFEJEZETT Where stories live. Discover now