Bölüm 10

4.1K 13 5
                                    

Karşımda Ecrin vardı bir zamanlar en değerlim olan artık en büyük düşmanımdı.Burda ne işi olduğunu sordum."Sanane"dedi.Artık bu iş çığrından çıkıyordu.Saçlarını tuttum onu yerde sürükledim son olarak kafasını duvara vurdum hafif bir kanaması vardı belliydi ki canı acıyordu."Çok umrumdaydın sürtük." diye bağırıp gittim.

Ağlamaya başladım bana bunları nasıl yapardı.Sahile gittim.Ve kumsalda uzandım.Uyandığımda başımda tatlı bir köpek ve eski dostum Melih vardı.Beni nasıl bulmuştu takip mi etmişti yoksa.Anlamadım ama sorgulamadım da. Boynuna sarılıp ağladım."Ne oldu prensesim"dedi."Prensesini çok üzdüler yıprattılar"dedim."Kyamam sana olsun üzme kendini."dedi ve yanağıma bir öpücük bıraktı.Ona herşeyi anlattım.

"Bir süre benim evimde kalmaya ne dersin" dedi."Peki." dedim. Melihten asla çekinmem ve korkmam hayatımda gördüğüm en iyi insandı o.Eve gittik.Üşüdüğümü fark etti üzerime bir battaniye örttü.Bende üşüyorum deyip o da battaniyenin içine girdi.Dizi izleyip popcorn yedik.Sonra kollarının içinde uyuya kalmışım.Bana en az Berkcan kadar güven veriyordu.

Rüyamda Berkcanı gördüm. İyileşemiyordu. Çıkamıyordu komadan.Ağlayarak uyandım.Hala Melihin kucağındaydım."Ne oldu prensesim"dedi.Ağlayarak Berkcanın yanına gitmek istediğimi içimde kötü bir his olduğunu söyledim."Tamam prenses üzülme gidelim"dedi.Hastaneye gittik. Berkcanın odasından sesler geliyordu kalbi durmuştu.Odaya girdiğim an bağırdım "Beni bırakamazsın  hayallerimiz var."O anda kalbi tekrar ritmine döndü.O gece bende orda kaldım. Doktorlar durumunun ağır olduğunu fakat komadan çıktığını söylediler.Yanına gittim.Elini tuttum."Çocuklarımız için başarabilirsin"dedim.Birden gözünü açtı."Beni duyduğunu biliyorum"dedim.Yüzüne bir tebessüm oldu şuan sadece konuşamıyordu.Doktorlarla konuştum.Durumu gayet iyiye gidiyordu.O gün o kadar mutluydum ki sanki sevinçten havalara uçacaktım. Melihe sarıldım.Sevinçten ağlamaya başladım.Ona artık Berkcanın evine gidip onun için hazırlıklar yapmam gerektiğini söyledim.Gelemeyeceğini söyledi üzülsemde."Peki"dedim.Bu işin içinde birşey vardı ama neyse.Yaklaşık 1 hafta sonra kapı çaldı ve kapıya baktım karşımda Berkcan ve Melih. Berkcanın dudaklarına yapıştım.Bırakmadım.Melih araya girdi.Çok yorgun içerde otursun biraz dinlensin aşkınızı sonra tazelersiniz dedi.içeri girdik yaklaşık 10 dakika sonra kapı çaldı.Gelenler...

Evet aşklarım kafamı toparlayamıyorum pek ama çokta fena gitmiyo.Umarım sıkılarak okumamışsınızdır. 

Yorum ve yıldız atarsanız sevinirim:)

Erotik AşkWhere stories live. Discover now