Bölüm 11

4K 10 4
                                    

Gelenler Berkcanın ve benim ailemdi. Berkcanla ikimiz canavar görmüş gibi bakınca Melih sessizliği bozup gülmeye başladı. 

Annem Melihi gördü."Sende mi burdaydın?"dedi. 

Melih "Evet,Esra teyze kısa bir süre önce geldim"dedi.

Ben araya girip "Bi saniye siz nasıl tanıştınız" diye sordum.

"Aslında yani tanıştık kapıda yani"dediler.

Oları içeri aldık.Konuşmaya başladık.Bizden özür dilediler."Biz sizi ayırmaya çalıştık ama birbirinizi çok sevdiğiniz için olmadı,çok pişmanız"dediler.

Birbirimize sarıldık.Ben gidip herkese cips getirdim.Açıp film izledik.Ailem evine gitti fakat Berkcanın ailesi istanbulda olduğu için onlar iki gün daha burda kaldılar.

"Giderkende bir daha ki gelişimiz sözünüz için olucak" dediler.Güldük.O günden sonra Berkcanla dahada yakın olduk.Sürekli birlikte yatıyorduk.Saçlarımı kurutuyordu tarıyordu.Birlikte bakım yapıyorduk.

Ona o kadar bağlanmıştım ki.Ondan ayrılırsam eğer beni birgün bırakırsa yıkılırdım. 

Aylarımız öyle geçti Berkcanla. Ağustos ayına girmiştik.

Ayın yirmisinde Berkcan gözümü kapatıp beni biryere götürdü.Kocaman bir parti vardı.

Benim doğum günümdü bugün ben bile unutmuştum ama Berkcan unutmamıştı.

Parti devam ediyordu.Gözüme üç kişi çarptı.Ecrin,Alperen ve Emir."Burda ne işiniz var" dedim.Bir ağızdan özür dilediler onları affettim.Sonuçta her kaltak yapabilri böyle şeyler.Onları affettim ama tabiki ayy canım cicim falanda demedim.Tam o anda arkamı döndüm.Berkcan diz çomüştü elindede çok zarif bir yüzük vardı.Birden ağzından kelimler dökülmeye başladı.

"Benimle bir ömür olur musun?Çocuklarımın annesi olur musun?Beni baba yapar mısın?Benimle evlenir misin?"dedi.

Ağlıyordum.Boynuna sarılıp "EVEETTT"dedim.Dudaklarına yapıştım.Onuna ilk kez bu kadar etkileyici öpüşüyordum.Parti bitti saat gece  iki buçuk civarlarında eve gittik.Berckan piçi azdı(şimdide piç oldu jkhdsj)Yatağa fırlattı beni.Boynumdan başlayıp yavaş yavaş emdi.Aşağıya doğru inerek.O emerken bende inliyordum.Sonra yavaşca sikini deliğimden sokup çıkartmaya başladı.Hızlandığında o kadar canım acıyordu ki ağlıycaktım nerdeyse.Bunu fark etmiş olmalı ki durdu piç.On saat öptü beni aq.Kıyafetlerimizi giymeden uyudum göğsüne kafamı koydum.O da elleriyle saçlarımı okşuyordu.Sanırım ilk kez bu kadar huzur içinde hissediyordum kendimi.Sabah uyandığımda berkcan kahvatı hazırlıyordu. Birlikte kahvaltı yaptık ve biraz gezmek için dışarıya çıktık.Ecrin,Emir,Erva,Alperen,Melis,Eren,Melih ve Begümde gelmişti.Bu arada hepsi bir çiftti.Alperen ve Erva bile tam birbirlerini bulmuşlar iki şerefsiz. Ama artık onlara kızgın değildim.Erkeklerin korkulu rüyası olan bir mağazaya girdik."Gratiiiisssss"Berkcan gözlerime öyle bir baktı ki ağlıycaktı sanki.Ama umrumda değildi kızlarla gratise daldık.Herkes sevgilisini gratise sürüklüyordu.

Evet aşklarım hikaye biraz saçma oldu.Umarım beğenirsiniz:)

Yıldız ve yorum atarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz.

Kendinize iyi bakın. 

Sizi seviyorum<3 


Erotik AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin