Betteeğğ

2.4K 11 10
                                    


Evet fotoğrafı Berkcana benziyodu. Ama sanki gerçekten Berkcandı.Bi saniye bu gerçekten Berkcandı. Kokusu kolundaki kırık kalp dövmesi. Beni biliyodu o yüzden peşimden koştu.İlk ve son gerçek aşkıydım onun o da benim.O bana sarılınca gözlerimden yaşlar süzüldü.Birden dudaklarıma yapıştı ve müzedeki herkes alkışlamaya başladı.Sımsıkı sarıldım ona.Özlem giderdik.Bana beni fransaya götürüceğini söyledi.Ateşi görebiliceğimi söyledi.Tekrar aynı evde yaşayabiliriz dedi.

Ama ben tereddütlüydüm.Bilmiyorum dedim sadece.Kalbim evet diyordu sanki ama mantığım hayır asla tarzı şeyler söylüyordu.

İçimden"Elif sen salak mısın mk çocuk o kadar uğraşmış seni bulmuş senin için ingltereye gelmiş senin düşündüğün şeye bak."

Berkcana döndüm ve tamam dedim."Seninle kalıcam"dedim."Tekrar Elif ve Can olalım dedim.Yarenler her ne kadar istemesede ingiltereden sonra onlarla vedalaşıp fransaya gittim.Berkcan beni evine götürmüştü.Oha bi saniye bu kadar zengin olamazdı.Cidden işi neydi ki.Eve girdiğimde merdivenlerden.Sarı saçlı mavi gözlü küçük tatlı bi çocuk merdivenlerden koşarak indi ve Berkcanın kucağına atladı."Baba"diye bağırdı.Kendimi tutamayıp ağlamaya başladım.Ne yani Ateş miydi bu benim oğlum muydu.Berkcan"Sana bir sürprizim var küçük adam"dedi.Ateş gözlerini açarak"ne sürpriziğğ"dedi.Gülmeye başladım. Berkcan  elini saçlarıma koyarak."bu kim biliyor musun?"dedi.Ateş "Bilmemkiğ"dedi.Berkcan devam etti"bu annen küçük adam"dedi.Ateş öyle şaşırmıştı ki ne yapıcağını bilemedi.Babasına sarılıp odasına çıkmak istedi.Ben ağlamıştım oğlum beni tanımıyodu beni sevmemişti.Benden hoşlanmamıştı.Bu beni çok kırmıştı.

O gece berkcanın odasında uyudum o da Ateşle uyudu.Sabah beni kahvaltım için kaldırmaya geldiler.Ateş"Annecim kalk hadi kahvaltı hazır"dedi.Gözümden bşr damla yaş aktı.Ateşin fark etmemesi için sildim onu.Saçlarına dokunup "tamam annnecim geliyorum" dedim.Sonra gülerek baktı ve Berkcanın elini tutup odadan çıktılar.Üstümü giyinip aşağıya indim.Yemek yedikten sonra Berkcan bizi lunaparka götürdü.Çok eğlenmiştik.

Akşam eve geldiğimizde de havuza girdik. Hergünümüz böyle eğlenceli geçiyordu.

Umarım hayatlarımızın sonuna kadar böyle olur...,

Aşklarım Esra Erolunuz sonunda yeni bölüm attı buda son bölüm askmdops.

He aklıma mükimel bi konu gelirse sonra belki bölüm atarığm amaağ şimdilik bu kadar belki yeni bişeler yazmaya başlarım ama bunu kadar salak saçma bok gibi bişe olmaz.

Hepiniz öpüldünüğzz sizi seviyoreeğ bb aşklarığmm<33

Erotik AşkWhere stories live. Discover now